Samsun Klas Haber

Samsun Ak Parti Çalışıyor!

Samsun Ak Parti Çalışıyor!
05 Ağustos 2020 - 5:20

Başkan Aksu’dan önemli açıklamalar

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Türkiye geneli üye çalışmaları kapsamında Samsun’da yeni üye kayıtlarında haziran ayında 3., haziran-temmuz ayı ortalamasında ise 5. olarak büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, üye çalışmaları ve kongre süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, “İlçe kongrelerimize ağustos ayı sonu itibariyle yeniden başlamayı planlıyoruz. Türkiye geneli üye çalışmaları kapsamında yeni üye kayıtlarında haziran ayında 3., haziran-temmuz ayı ortalamasında ise 5. olarak büyük bir başarıya imza attık” dedi.

YOĞUN MESAİ

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Kurban Bayramı sonrası mesaiye hızlı başladı. İl Başkanlığında İl Yürütme Kurulu ile bir araya gelen Başkan Aksu, ardından ilçe başkanları ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantılarda devam eden yeni üye çalışmaları ve kongre süreciyle ilgili istişare ve değerlendirmeler yapılırken açıklamalarda bulunan Başkan Ersan Aksu, Samsun Teşkilatı olarak pandemi kurallarına uyarak yoğun çalışma programı içerisinde olduklarını ifade etti.

ÜYE ÇALIŞMALARINDA BÜYÜK BAŞARI

Bir süredir devam eden yeni üye çalışmalarını değerlendiren Başkan Ersan Aksu, “Tüm ilçelerimizde yeni üye çalışmalarımız devam ediyor. Haziran ve Temmuz ayları sürecinde 12 bin 500 vatandaşımız partimize üye olarak büyük AK Parti ailemize katıldı. Samsun teşkilatı olarak üye çalışmalarında büyük bir başarıya imza attık. Türkiye geneli üye çalışmaları kapsamında yeni üye kayıtlarında Haziran ayında 3., Haziran-Temmuz ayı ortalamalarında ise 5. olduk. Bu veriler AK Parti ailemizin her geçen gün daha da büyüdüğünün göstergesi” dedi.

TOPLUMUN HER KESİMİNDEN DESTEK VAR

“18 yıldır olduğu gibi şu anda da milletimizin AK Partimize teveccühü ve desteği en üst seviyede” diyen Aksu, “Üye çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. İş dünyamızdan, kadınlarımızdan, yaşlılarımızdan, özelliklede gençlerimizden olmak üzere toplumun her kesiminden partimize yoğun teveccüh var. Ülkemiz genelinde her yıl 1 milyon üye hedefimiz var. Gönül seferberliğimize yoğun teveccühleri nedeniyle hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılı üye çalışmaları gerçekleştiren ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, il ve ilçe kadın ve geçlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MİLLETİMİZ TAKDİR EDİYOR

AK Parti’nin iktidara geldiği günden ititbaren Türkiye’nin her alanda yapılan devasa yatırımlarla büyük atılım gösterdiğine dikkat çeken Aksu, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize çok büyük hizmetler yaptık. Milletimiz, ülkemizi büyük hedeflere taşıyan hizmetlerimizi görüyor ve takdir ediyor. İnşallah önümüzdeki süreçte de hem ülkemiz büyük ve güçlü Türkiye yolunda kararlı şekilde yoluna devam edecek, hem de AK Parti ailemiz daha da büyüyecek. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülke ve millet olarak hedeflerimize koşar adım ilerliyoruz” diye konuştu.

KONGRELER AĞUSTOS AYI SONUNDA BAŞLIYOR

İl ve ilçe kongreleriyle ilgili çalışmaların devam ettiğini de dile getiren Başkan Aksu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bilindiği üzere Canik ve Havza İlçe kongrelerimizi gerçekleştirmiştik. Ancak pandemi süreci nedeniyle diğer ilçe kongrelerimize ara vermek durumunda kalmıştık. İlçe kongrelerimize Ağustos ayı sonu itibariyle yeniden başlamayı planlıyoruz. Bu konuda bir takvim belirledik. Pandemi süreci nedeniyle gerekli tüm önlemleri alıp, kurallara uyarak kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Tabi burada açık alanlarda kongrelerimizi yapmayı arzu ediyoruz ve planlamamızı bu şekilde yapıyoruz. Şimdiden kongrelerimizin ülkemize, milletimize, ilimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”