Samsun Klas Haber

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Teşekkür Etti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Teşekkür Etti
04 Mart 2019 - 5:21

TEŞEKKÜRLER SAMSUN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ve binlerce Samsun’lunun katıldığı mitinge ilişkin görüşlerini paylaştı.

“Rekor Katılım İle Samsun Sözünü Söyledi”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Samsun’da büyük coşku ve rekor katılımla karşıladıklarını ifade eden Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan şehrimize son 2 ay içerisinde 2. defa gelerek Samsun’umuza verdiği önemi ve değeri göstermiş oldu. Samsun’lu hemşehrilerimiz de günün erken saatlerinde miting alanına gelmeye başlayıp gün boyu güçlü desteğini sürdürerek Sn. Cumhurbaşkanımız’a olan sevgisini ve millete hizmetin kadrolarına güvenini ortaya koydu.” görüşünü paylaştı.

“Samsun, Milli İradenin Şehri Olduğunu Bir Kez Daha Gösterdi”

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin yeni bir başlangıç olacağını söyleyen Karaaslan, “AK Parti hükümetleri olarak eğitimden sosyal hizmetlere, gençlik ve spordan tarımsal desteklere, sağlıktan ulaştırma ve altyapı hizmetlerine, bilimsel ve teknolojik altyapının güçlendirilmesine kadar her alanda şehrimize 17 yılda toplamda 29 katrilyon yatırım yaptık. Cumhurbaşkanımız’ın yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan icraatlar ile pek çok müjdeyi içeren açıklamaları, içinde bulunduğumuz yılın Samsun’un şahlanış yılı olması hususundaki inancımızı daha da perçinliyor. 31 Mart seçimleri sonrasında milletimizin desteğiyle ve Cumhur ittifakının dirayetiyle güç kazanacak Gönül Belediyeciliği ile her alanda yapacağımız yatırımlarla şehrimizi, Milli Mücadele’mizde ilk adımın atıldığı 1919’un 100.yılına yakışır bir konuma çıkarma hedefimize taşımak için Cumhur İttifakı olarak tüm kadrolarımız ve gönüldaşlarımızla birlikte, kalan 27 günde gecemizi gündüzümüze katmak suretiyle çalışmalarımızı sürdürecek ve gerçekleştireceğimiz büyük atılımla şehrimizi hak ettiği noktaya hep birlikte taşıyacağız.” açıklamasında bulundu.

“Samsun 100 Yıl Önce Olduğu Gibi Türkiye’ye Yine Öncülük Edecek”

19 Mayıs 1919’da Samsun’dan yakılan Milli Mücadele meşalesinin tüm Anadolu’yu aydınlattığını anımsatan Karaaslan, “Samsun tıpkı 1 asır önce olduğu gibi bugün de iradesine, bağımsızlığına sahip çıkıyor. Beka mücadelesi verdiğimiz bu dönemde, 31 Mart seçimleriyle Samsun 100 yıl önce olduğu gibi Türkiye’ye yine öncülük edecek. Samsun 31 Mart günü tercihini bir kez daha demokrasiden, istikrardan, büyük ve güçlü Türkiye’den yana kullanacak,  işi ehline, liyakatli kadrolara teslim edecektir.” dedi.

Mitinge katılan vatandaşlara teşekkür eden Karaaslan, “Samsun’dan tarihi mesajlar verdiğimiz mitingimize katılımlarıyla, milletin sevgilisi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na destek veren tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.