Samsun Klas Haber

Ak Parti Samsun’da Dur Durak Bilmiyor

Ak Parti Samsun’da Dur Durak Bilmiyor
26 Temmuz 2018 - 11:11

AK Parti’de yoğun mesai

AK Parti Samsun İl Teşkilatı göreve geldiği günden itibaren yoğun çalışma temposu içerisine girerken bugün Çarşamba, Ladik ve Alaçam İlçe Danışma Kurulu Toplantıları’nı gerçekleştirdi.

AK Parti Samsun İl Teşkilkatı çalışmalarını yoğun şekilde dur durak bilmeden sürdürüyor.  AK Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman ve ekibi, yerel seçimler öncesi yoğun mesai harcarken her ay rutin olarak gerçekleşen danışma kurulu toplantıları ise devam ediyor. Terme’den sonra AK Parti Çarşamba, Alaçam ve Ladik İlçe Danışma Kurulu Toplantıları da gerçekleştirildi. Çarşamba Öğretmenevi’nde yapılan ilçe danışma kurulu toplantısı yoğun katılımla yapıldı. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Samsun Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti İl Yönetim Kurulu Tanıtım ve Medya Başkanı ve Çarşamba Koordinatörü Güner Armutlu, AK Parti Çarşamba ilçe Başkanı Halit Doğan, ana kademe gençlik kolları, kadın kolları ve mahalle başkanlarının katıldığı toplantı son derece faydalı geçti.

 

Ladik İlçe Danışma Kurulu Toplantısı ise belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi. Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, AK Parti İl Yönetim Kurulu Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Ladik Koordinatörü Nurhan Yapıcı Özel,ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları ve mahalle başkanlarının katıldığı toplantı  verimli geçti.

 

Alaçam İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na ise Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Selahattin Alkan, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Alaçam Korodinatörleri Tuncay Yurduseven, Kayhan Doğan, ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları ve mahalle başkanları katıldı.

Her 3 toplantıda da istişareler yapılırken son derece faydalı geçtiği vurgulandı.