Samsun Klas Haber

Ak Parti’li Gençler Ankara’ya Akın Etti

Ak Parti’li Gençler Ankara’ya Akın Etti
12 Mayıs 2018 - 13:11

 

Ak Gençlik Ankara’ya Akın Etti

 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’ne Samsun’dan büyük katılım sağlandı.

Ankara Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’ne Samsun’dan bin kişi katıldı.

Ankara’daki büyük heyecana ortak olmak için perşembe gecesi 21 otobüs ile Samsun’dan hareket eden AK Parti Samsun Gençlik Kolları, kongreye renk kattı.

Kongreye; AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Av. Cem Emre Çakan, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimine devam eden AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Şahin, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile İl ve ilçe Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Kongre sonrası açıklama yapan AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Av.Cem Emre Çakan, “AK Parti Gençlik Kolları’nın şu anda 1.5 milyon civarında üye sayısı var. İlimizde ise 29 bin Gençlik Kolları üyemiz var. Diğer partiler ile kıyaslanmayacak kadar çok olan gençlerimiz, partimizi geleceğe taşıyacaklar. Partimiz, bu ülkenin gençlerine güveniyor ve bizim yolumuzu açmak için elinden gelen her şeyi yapıyor” dedi.