Samsun Klas Haber

Ak Parti’nin Samsun Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı.

Ak Parti’nin Samsun Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı.
26 Şubat 2019 - 6:51

AK Parti Samsun SKM açıldı AK Parti Samsun İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. 100. Yıl Bulvarı Liman Kavşağı’nda bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına AK Parti Çevre Şehir Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve adayları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bir sevdadır bizimkisi; Seveni fani, sevileni baki, sevgisi ebedi… Bir heyecandır bizimkisi; Tutkusu eksilmeyen, duruşu eskimeyen, başı eğilmeyen… Bir duadır bizimkisi; Kınalı elli anaların, al yazmalı bacıların, alnı açık babaların, ak saçlı dedelerin, bağrı yanık ninelerin dilinden pare-pare dökülen… Bir davadır bizimkisi; Îlây-ı Kelimetullah hedefiyle nefes alıp, âleme nizam verme inancıyla gayret ettiğimiz.”

Çok Değerli Yol ve Dava Arkadaşlarım. 24 Haziran seçimlerinde ortak hedeflere sımsıkı sarılan Cumhur İttifakı’nın, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinden de yüz akıyla çıkması en öncelikli hedefimizdir. 31 Mart 2019’da Cumhur İttifakı’nın başarısı Türkiye Cumhuriyeti’nin gelecekteki huzur ve yükselişinin teminatı olacaktır. Hedefimiz ve inancımız budur.
31 Mart 2019’da sadece belediye başkanı seçilmeyecektir. Zillet ittifakını oluşturan siyasi partilerin 31 Mart seçimlerini; yeni hükümet sistemiyle hesaplaşmak için bir vesile, bu kapsamda Türkiye’nin sistem ve rejim krizine düşmesi için bir başlangıç olarak değerlendireceği çok açıktır. 31 Mart 2019’un havasını bozmayı, milli iradenin vereceği kararı peşinen sakatlamayı hedefleyen zillet ittifakına destek için HDP’si, FETÖ ve PKK’sı bütün harici ve dâhili taşeronlar devrededir. İnanıyoruz ki; 1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların hevesleri milletimizin basireti sayesinde kursaklarında kalacaktır.”

“Teşkilatımızın bütün mensupları kutlu bir emaneti taşıdıklarının bilincindedir, aksini düşünmemiz zaten mümkün de değildir. Bu nedenle 31 Mart seçimlerinde görevi ne olursa olsun, her arkadaşımın sorumluluğu çok fazladır. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin ihtiva ettiği öneme binaen çalışmalarımızı günbegün yoğunlaştırmak zorundayız.
Milletimiz bize oy vermeye mecbur ve mahkûm değildir. Tam tersine biz her yaştan, her kesimden insanımızla kurduğumuz gönül bağıyla, projelerimizle, yaptığımız hizmetlerimizle ve duruşumuzla milletimizin oy’unu hak etmeye mecburuz. Nefsimize diz çöktüremezsek, davamızı devleştiremeyiz. ‘Biz’ demez, ‘ben’ dersek, ‘bencilce’ hareket edersek, davamızı yüceltemeyiz…

 

“Cesur olacağız, özgüven içinde hareket edeceğiz. Umutsuzluğu yanımıza, etrafımıza, yöremize sokmayacağız. Kötümserlere ortam açmayacağız. Karamsarlara fırsat vermeyeceğiz.
Kara propagandadan geçinenlere karşı birlik içinde olacağız, diri duracağız, iri olacağız ve saflarımızı sımsıkı tutacağız. Nefislerine yenilenlere, nefesi kesilenlere, yorulanlara, bireysel çıkar peşinde koşanlara karşı uyanık duracağız. Mühim ve kalıcı olan, gönüllere dokunmak, milletin sinesinde yer etmektir. İşte bu sorumluluğun zerresini yüreğinde hisseden hiçbir arkadaşımızın tek bir anını dahi boşa geçirme hakkı yoktur. Bilakis biz vatan evlatlarına görevler düşmektedir.

Bu görev; Anadolu’nun bağrından çıkmış günde beş vakit ezan sesiyle manevî havasını teneffüs ettiğimiz, helal suyunu içip, helal ekmeğini yediğimiz bu vatana karşı hizmet borcumuzdur…
Bu anlayışla dosta düşmana karşı yeniden diriliş hareketi ve vatan sathında bir gönül seferberliği başlatacağız. Sevgi ve muhabbetle kucaklaşacak, gönül belediyeciliğini inşa edeceğiz. Belediyecilik; gönül işi, aşk işi, dertli insanların işidir diyerek, gönül, Samsun’un kendisidir. Gönül, memleket aşkıdır’ diyerek tevazu, samimiyet ve gayret ile gönülde millet, gönülden hizmet için yola çıkacağız.

Şeyh Edebali’nin “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” düsturuyla birbirimize inanacağız, birbirimize destek ve dayanak olacağız. AK Parti sizlerin heyecanı, azmi ve gayreti sayesinde kurulduğu günden beri her seçimden başarıyla çıkmıştır. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de hedeflerimize ulaşabilmemiz, milli iradenin geleceği açısından son derece önemlidir…
Ülkemizin ve gönül coğrafyamızın içinden geçtiği süreç bu seçimlerin önemini daha da artırıyor. Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Bahçeli işte bu gaye ile ve devletin bekası için bir araya gelmişlerdir. Bu bakımdan 31 Mart sadece bir belediye başkanı seçimi değildir. Bu seçim ülkemizin beka meselesini en derinden yaşadığı hassas bir seçimdir.

İşte bu sebeple bu seçimde oylarımızı korumamız hatta yükseltmemiz gerekir. Bu seçimde hiçbirimizin ‘bana ne’ deyip kenarda oturma hakkı yoktur. Hepimizin sahada olması hepimizin insanlara bu seçimin önemini anlatması gerekiyor. Bu seçim Erdoğan Tok’un, Hasan Togar’ın seçimi değil, bu seçim Zihni Şahin’in, Şerif Kılağuz’un seçimi değil, bu seçim Mustafa Demir’in seçimi değil,
bu seçim; vatanın ve milletin bekası için bir araya gelen Cumhur İttifakı ile Müslüman Türkün şahlanışına engel olmak isteyen çevrelerin, mihrakların arasında geçen bir seçimidir.
Bu seçim; ülkemizin makûs talih ve tarihini değiştiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye’mizin gelişmesini istemeyenlerin seçimidir.
Şimdi, 31 Mart’a kadar hep beraber durmaksızın tüm ilçelerimizde girilmedik sokak, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz.”