Samsun Klas Haber

Atakum Belediyesi Seyir Terası’na Yazık Oldu!…

Atakum Belediyesi Seyir Terası’na Yazık Oldu!…
03 Ekim 2018 - 14:18

BAŞKAN TAŞÇI DOĞRU SÖYLEMİŞ!…

SEYİR TERASI RANTÇILARIN CAZİBE MERKEZİ OLDU…

Atakum Belediyesi tarafından yeşil ile mavinin kucaklaşmasına şahitlik etmek isteyenlerin  muhteşem Atakum manzarası  eşliğinde vakit geçirebilmesi için hayata geçirilen ”Atakum Belediyesi Seyir Tesisi” kısa süre içersinde rantçıların cazibe merkezi oldu.

3,5 KATINA MAL OLDU

Atakum Belediye Başkanı ishak Taşçı  vatandaşların manzara eşliğinde vakit geçirebilmeleri için heyalanlı bölgeye  seyir terası yaptırmak istedi.  Teras 850 milyonlira bedel ile bir firmaya ihale edildi. Mimar olan Taşçı‘ hesabı yanlış yapınca teras inşaatı 3 milyon Tl’ye mal oldu.

İNŞAATLARA YÜKSEK KATA KİM MUSADE ETTİ…

 

Vatandaşların muhteşem Atakum manzarasını seyrettirmek için milyonlarca lira harcama ile inşa edilen Atakum Seyir Terası’nın önüne yine İshak Taşçı‘nın oluru ile onlarca kat dev yükseklikte konut yapılmasına müsade edildi.

RANTÇILARIN MERKEZİ OLDU

İnşaatların ardı ardına yapılması seyir terasının hem önemini hemde değerini yitirmesine sebep olurken, yapılan konutlar seyir terası sayesinde cazibe merkezi oldu.

Atakum Belediye Başkanı Taşçı, yaptığı basın duyurusunda seyir terasının turizm ve cazibe merkezi olacağını söyledi.

SEN NASIL MİMARSIN?

Vatandaşlar se Taşçı‘ya tepki göstererek,”hadi tesisi yaptın. heyalanlı alan olduğunu bilmiyormusun. Sen nasıl mimarsın. 850 binlira dedin, 3 milyon liraya mal ettin belediyeyi zarara uğrattın” dedi.

İSİMLERİ AÇIKLASIN

Bir başka vatandaş ise,” Öyle yada böyle yapılmış güzelde olmuş. Ancak seyir terasının önüne çok katlı bina yapılmasına nasıl musade ettiniz. Seyir terasında  beton mu seyredeceğiz. Kime rant sağlandı. Başkan Taşçı seyir terası önüne inşaat yapanların isimlerini tek, tek açıklamalı. Yoksa şaibe altında kalır” diye konuştular.

 

 

 

 

 

 

850 bin liraya ihale edilen, ancak 3 milyon lira harcanarak  tamamlanan Seyir Terası rantçılara kurban edildi.

 

Ata