Samsun Klas Haber

Atakum’da Siyaset Kaynıyor…

Atakum’da Siyaset Kaynıyor…
18 Eylül 2018 - 9:24

Samsun’un Atakum İlçesi’nde Siyaset Karıştı…

Ak Parti Genel Merkezi’nin Atakum İlçesi’nde yaptırdığı anketlerde sürekli oy kaybı yaşanması ve Atakum Belediyesi’nde son yıllarda yayılan yolsuzluk iddiaları, Başkan İshak Taşçıyı sıkıntıya soktu.

Ak Parti içersinde ve partililer arasında yerel seçimlerde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın bir daha aday gösterilmeyeceği, gösterilse de seçimi kazanamayacağı iddiaları ortalığı karıştırdı.

BAŞKANIN MORALİ BOZUK
Atakum’da Ak Parti’den bir dönem Belediye Başkanlığı yapan Adem Bektaş’ın aylardır ilçedeki reklam panolarındaki afişleri ise mevcut Başkan Taşçıyı oldukça sinirlendirdi. Taşçı ,basın mensupları ile yaptığı bir toplantıda bir gazetecinin Adem Bektaş’ın reklam panolarındaki AK Parti’nin kurumsal yazı ve sloganları arasında yer alan ‘Daima Sizinle’ ile renk olarak turuncu ve maviyi kullanan, ‘mimar’ unvanıyla fotoğraflı afişlerini asan eski Başkan Adem Bektaş’ın yerinize aday mı? sorusu üzerine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Bektaş’ı çok sert bir şekilde eleştirdi.
Taşçı, “Rahatsızlık duymuyorum ama amacını anlamadım” dedi.

 

BEN KOLTUKTAYIM O NEREYE ADAY
Taşçı, “Adem Bektaş bey, fotoğraflarını Atakum Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmak için astıysa hangi partiden aday adayı olacaksa amblemini de asması gerekirdi. Örneğin; İlkadım’da partimizden aday adaylığını açıklamış olan arkadaşımız, AK Parti logosunu koymuş! YSK yada parti yasağı varsa o arkadaşımız her gün yasağı mı çiğniyor? Medenice çalışıyor” dedi. Hangi partiden anlamadım. Ben koltuktayım o nereye aday” dedi

Başkan Taşçı, kendisinin Atakum İlçesi’ni yönettiğini, Adem Bektaş’ın ise geçmişte belde belediyeyi yönettiğini ifade etmesi partililer arasında tepkiye neden oldu. Ak Partililer Taşçı’nın Atakum’u ve eski belediye Başkanı Adem Bektaş’a küçümser ifadeler kullanmasının partiye zarar vereceğini söylediler.

CHP’ DE YOLSUZLUK ÜZERİNDEN YÜKLENİYOR

CHP Atakum İlçe Başkanı Cemil Deveci ve Meclis Üyesi Mustafa Tüfenk sürekli belediyede yolsuzluk yapıldığı iddialarını gündeme getirirken bir iddiada eski İl Başkanı Tufan Akçagöz’den geldi. Akçagöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ”Atakum Belediyesi ile ilgili, hepimiz için önemli bilgiler paylaşacağım. Azıcık sabredin lütfen.” yazısını paylaştı

Samsunklashaber ,Atakum Belediyesi’nde yaşanan olay ve iddiaları  siz değerli takipçilerimizleçok yakında paylaşacak.