Samsun Klas Haber

Bakan Demircan,” Samsun Sağlık Kenti”

Bakan Demircan,” Samsun Sağlık Kenti”
02 Mart 2018 - 6:11

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’a yaptığı ziyarette “Sağlık sektöründe atacağımız adımlarla Samsun sağlık turizminin başkenti olacaktır” dedi.

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret etti.

 d
Sincan Harikalar Diyar’ında düzenlenen AK Parti’nin 16. yıl dönümü etkinliklerinde katılmak için Ankara’ya giden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.
BAŞKAN TOK, “SAMSUN KARADENİZ BÖLGESİNİN ÖNEMLİ SAĞLIK KENTİ”
Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında kısaca bilgiler veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun, Karadeniz Bölgesinde sağlık hizmetleri yönünden merkez durumunda olup, Sağlık Bakanlığı’nın sağlık hizmetinde markalaşmayı hedeflediği 20 şehirden biridir. 200’e yakın kamu ve özel sağlık kuruluşu, Bölge eğitim araştırma hastanesi, Anadolu’nun ilk ilaç fabrikası, cerrahi aletler sektöründe dünyada 3. kümelenme merkezi vb. özellikleriyle Karadeniz bölgesinin tek ve önemli sağlık kenti olan şehrimiz, yeni sağlık yatırımlarıyla ulusal ve uluslararası sağlık kenti olmaya adaydır. Yerel Yönetimler olarak da bizlere düşen birinci görev bu başarıya katkı sağlamak için elimizden gelen desteği vermektir. Sağlıklı toplum her zaman güçlü Türkiye yolundaki adımlarımızı daha büyük atmamıza yardımcı olur. Her yerde inanarak söylüyorum; sağlık sektöründe atacağımız adımlarla Samsun sağlık turizminin başkenti olacaktır. ” diye konuştu.