Samsun Klas Haber

Başkan Aksu: 2023 seçimlerine çok güçlü hazırlanıyoruz

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ‘Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023’e programlarına katıldı. Başkan Aksu, “2023 seçimlerine çok güçlü hazırlanıyoruz” dedi.

Başkan Aksu: 2023 seçimlerine çok güçlü hazırlanıyoruz
17 Ocak 2023 - 5:55

Başkan Aksu: 2023 seçimlerine çok güçlü hazırlanıyoruz

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı ile birlikte Asarcık ve Salıpazarı İlçe Teşkilatları tarafından düzenlenen ‘Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023’e programlarına katıldı. Başkan Aksu, “2023 seçimlerine çok güçlü hazırlanıyoruz” dedi.

Hem Asarcık hem de Salıpazarı’nda programlarının düzenlendiği salonlara girişinde katılımcıları tek tek selamlayan Başkan Aksu, yaptığı konuşmada, 2023 seçimlerine birlik ve beraberlik içinde çok güçlü şekilde hazırlandıklarını söyledi.

 

BÜYÜK FIRSAT
Çok yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Aksu, “Gerek ana kademe, gerek kadın ve gençlik kollarımız gerek ilçe teşkilatlarımız sahada çalışmalarına devam ediyor. Şunu özellikle belirtmek istiyorum; teşkilatımızın her bir mensubu ile sokak sokak, ev ev dolaşarak 2023 seçimlerine hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bu seçim Türkiye Yüzyılı’nın inşası, ülkemizin yarınları ve Cumhuriyetimizin 100. yılında gerçekleşecek olması nedeniyle de çok büyük önem ifade ediyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dünyada söz sahibi olan ülkemizin devasa yatırımlarla elde ettiği kazanımları daha ileri seviyeye taşımak, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası, küresel ülke olma noktasında büyük bir fırsat” dedi.

AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİ
Bugüne kadar hep millet ile omuz omuza, gönül gönüle yol yürüdüklerini de belirten Başkan Aksu, “Çünkü AK Parti sokağın, milletin partisidir. Her zaman milletimizin yanında olduk, toplumun her kesimini kucakladık. 2023 seçimlerinde de, daha önce defalarca olduğu gibi ve hatta daha güçlü şekilde milletimiz yine büyük bir destek ve teveccüh ile Sn. Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’mizin yanında olacaktır. Milletimiz, Cumhur İttifakı ile omuz omuza yol yürümeye devam edecektir. Türkiye’yi çok büyük hedeflere taşıdık, daha da büyük hedefleri gerçekleştirmeye devam ediyor olacağız. Milletimize ve ülkemize hizmette hız kesmeden ilerliyoruz” diye konuştu

Programlara Başkan Aksu’nun yanı sıra Milletvekilleri Yılmaz ve Kırcalı, il başkan yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Asarcık İlçe Başkanı İlhan Gonca, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, bazı ilçe başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, kuruluştan bugüne görev alan 3 kademe ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.