Samsun Klas Haber

Başkan Demir:’ Kapımız Herkeze Açık’

Başkan Demir:’ Kapımız Herkeze Açık’
01 Eylül 2019 - 7:11

Başkan Demir:

‘RANDEVUYA GEREK YOK!’

Esnaf ziyaretinde bulunan, vatandaşlarla bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Her zaman dediğim gibi, kapımız size açık. Randevuya bile gerek kalmadan bize ulaşabilirsiniz” dedi

 

 

Bankalar Caddesi’nden başladığı esnaf ziyaretini Necip Bey Caddesi’nde sürdüren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsunlu hemşehrimerimizin taleplerini dinleyip çözüme kavuşturacağız. Biz bunun için bu görevdeyiz. Gerek sosyal medyadan, gerekse belediyemize gelerek bizlere ulaşabilirsiniz. Her zaman dediğimiz gibi, randevu almanıza gerek yok. Kapımız vatandaşlarımıza sonuna kadar açık”

diye konuştu.

REFAH SEVİYESİ EN YÜKSEK ŞEHİR
Görevde bulunduğu süre boyunca herkesin daha mutlu, sorunsuz bir şehirde yaşaması için çaba sarf edeceklerini ifade eden Mustafa Demir, “Samsun’un genel sorunlarını biliyoruz. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu sorunları ortadan kaldırarak şehrimizi Türkiye’nin refah seviyesi en yüksek şehirleri arasına taşıyacağız” dedi.

Ziyaret ettiği esnaf ve karşılaştığı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Demir, bu tür ziyaretleri her zaman gerçekleştireceğini de sözlerine ekledi.

ESNAF MEMNUN: TEŞEKKÜR EDERİZ
Öte yandan, Saathane Meydanı’nda yıllardır araç trafiğine kapalı olan yolun açılmasıyla birlikte hareketliliğin arttığını belirten esnaf ise Başkan Mustafa Demir’e teşekkür etti. Her 2 cadde esnafı ayrıca Başkan Demir’in sık sık ziyarette bulunmasından dolayı duydukları memnuniyeti getirdi