Samsun Klas Haber

Başkan Karaduman’dan Bayram Tebriği

Başkan Karaduman’dan Bayram Tebriği
14 Haziran 2018 - 17:17

 

İl Başkanı Karaduman’dan Bayram tebriği

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman bayram tebriği yayınladı.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayını geride bırakmış ve Ramazan Bayramını karşılamış bulunuyoruz.

Birlik, beraberlik, barış ve sevginin hakim olduğu, küskünlerin barışmasına bir vesile olarak gördüğümüz bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın bu birleştirici yapısını bir fırsat olarak görmeli, kırgınlıklarımızı, küskünlüklerimizi bitirmeli, dostluklarımızı pekiştirmeliyiz.
Bayramın, bilhassa komşularımız ve İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Allah’tan temenni ediyorum.

Bayram vesilesiyle memleketlerine gidecek vatandaşlarımdan ve şoförlerimizden trafik kurallarına uymalarını, uykusuz veya yorgun biçimde araç kullanmamalarını özellikle rica ediyorum.

Bayramın, başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temmenni ediyorum. Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan aileleri başta olmak üzere tüm islam coğrafyasının ve aziz milletimizin Ramazan Bayramını gönülden tebrik ediyorum.