Samsun Klas Haber

Başkan Togar,” Sevinçler Paylaşınca artar Hüzünler Paylaşınca Azalır!!

Başkan Togar,” Sevinçler Paylaşınca artar Hüzünler Paylaşınca Azalır!!
28 Mart 2018 - 11:51

Başkan Togar, “Sevinçler paylaşınca artar hüzünler paylaşınca azalır”

Tekkeköy Belediyesinin katılımcı ve birlikte yönetim örneği olarak haftanın ilk iş günü olan pazartesi günleri çözüm merkezinde düzenlediği halk günleri vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımıyla devam ediyor.

Tekkeköy’de Halk Günüleri Vatandaşların Yoğun İlgiyle Sürüyor Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın koordinasyonunda başkan yardımcılarının hazır bulunduğu her haftanın ilk iş günü Tekkeköy Belediyesi Çözüm Merkezinde vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen halk gününde sorunlara ve taleplere hızlı, etkin ve kalıcı çözüm üretiliyor. Halkın her konudaki talepleri bizzat Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar tarafından ilgili müdürlüklere anında iletiliyor. Vatandaşların talep ve şikayetlerini dikkate alan ilgili müdürlükler; gelen bildirimler doğrultusunda mümkün olan en kısa sürede gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, sorunlara anında kalıcı çözüm üretiyor. Togar, “Sevinçler paylaşınca artar hüzünler paylaşınca azalır” Halk günlerinin sadece bir günle kısıtlı olmadığına dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Gücümüzün kaynağı vatandaşlarımız ile sadece halk günlerimizde bir araya gelmiyoruz. Her daim halkımızın içindeyiz. Vatandaşlarımızın sevinçlerini, hüzünlerini, mutluluklarını onların hemen yanı başında yer alarak paylaşıyoruz. Biliyoruz ki, sevinçler paylaşınca artar hüzünler de paylaşınca azalır. Vatandaşlarımız ile evlerinde, bahçelerinde, mahallelerinde, sokaklarında yer mekan zaman ayrımı olmaksızın birlikte olmaya gayret ediyoruz. Bunların yanında halk günlerimizi tamamen halkımıza ayrılmış özel zaman dilimleri olarak nitelendirebiliriz” dedi.

‘Her günümüzü hizmete ve vatandaşlarımıza adıyoruz’ Bizim her günümüz vatandaşlarımıza hizmet için adanmıştır diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Vatandaşlarımız halk günlerimizde evinden işinde çıkıp hiçbir randevu almadan belediyemize gelerek direkt bizlerle bir araya geliyor. Bire bir halkımız ile yüz yüze bir araya geldiğimiz bu halk günleri çok çok önemli. İstek ve talepleri anında değerlendirir iken aynı zamanda da gerekli birimlerle koordineyi kuruyoruz. Yol haritamızı belirlemede vatandaşlarımız ile paylaşımlarımız önemli rol oynuyor. Yine bu birlikteliklerimiz ve istişarelerimiz akabinde sosyal belediyecilik anlayışının tüm gereksinimlerini harfiyen uygulayarak yediden yetmişe tüm halkımıza hitap eden çalışmalar, projeler ve hizmetleri hayata geçiriyoruz. Değişimin, gelişimin ve başarının ilçemizde yaşayan tüm bireylerle sağlanacağını bilerek ona göre hamleler planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Tekkeköy Belediyesi ailesi olarak halkımızla her zaman iç içe olmayı, onların sıkıntılarını onlardan dinlemeyi ve çözüm yolları üretmeyi birinci öncülüğümüz haline getirdik. Vatandaşlarımız ile iletişimimizin ve bağlantımızın her daim sağlam olmasının meyvelerini ilçemizdeki halkımızın memnuniyetinden anlıyoruz. Çünkü ilçemizi ilçemiz halkıyla birlikte yönetiyor ve birlikte kararlar alıyoruz. Çalışmalarımız ve projelerimiz halkımızdan aldığımız enerji ve paylaşımlar sonrasında katlanarak devam edecektir. Amacımız herkesin memnun olduğu tercih edilen bir ilçe olarak ilk sıralarda yer almaktır” diye konuştu.

SAMSUN SON DAKİKA