Samsun Klas Haber

Başkan Togar’ın Kongre Teşekkürü

Başkan Togar’ın Kongre Teşekkürü
25 Mart 2018 - 13:31

| Togar’dan kongre teşekkürü

 Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun 6. Olağan İl Kongresi’ne yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür ettiğini ifade etti

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Tekkeköy’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Samsun 6. Olağan İl Kongresi’ne katılan, yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür eden TekkeköyBelediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti İl Başkanı seçilen Hakan Karaduman’ı ve yönetimini tebrik etti.

ÖNEMLİ MÜJDELER VERDİ

Tekkeköy Başkanı Togar, Yaşar Doğu Spor Salonu’nun içini ve dışını tıklım tıklım dolduran vatandaşların, Cumhurbaşkanını Samsun’a yakışır büyük bir heyecan ve coşkuyla karşıladığını belirterek, “İl Başkanlığımız, teşkilatlarımız, büyükşehir belediye başkanlığımız ve ilçe belediye başkanlıklarımız ile ilçe teşkilatlarımız hepimiz Samsunumuzun tamamı güzel bir sınav verdik. Elbirliği ile ak hizmet sevdasıyla kenetlenen bizler yüzümüz akıyla kongremizi başarıyla tamamladık. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen bu kongremizin bizim için ayrı bir önemi vardı. Çünkü Tekkeköy yani bizler ev sahibi konumundaydık. Şükürler olsun, el birliği ile hiçbir aksaklığa mahal vermeden Cumhurbaşkanımızı ağırladık. Hemşehrilerimiz, şehrin dört bir yanından, dünyada söz sahibi olan ve Türkiye’yi inşa eden liderlerini desteklemek için yağmur çamur demeden yine alana akın etti. Yoğun yağmura rağmen bu muhteşem tabloyu oluşturan herkese teşekkür ediyorum. Şehrimize önemli müjdeler veren Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız her zamanki gibi Samsun’dan büyük bir moral ve mutlulukla ayrıldı” dedi.

SAMSUN ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

Samsun’un her zaman olduğu gibi yine üzerine düşeni layıkıyla yerine getirdiğini ifade eden Togar, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulumuza katılan güzel bir tablo oluşturan başta her daim yanımızda olan hemşerilerimize, teşkilatlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi Samsun farkını bir kez daha gösterdi” şeklinde konuştu.

BAŞARI DİLEDİ

AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’nde seçilen İl Başkanı Hakan Karaduman’ı tebrik eden Başkan Togar, “Başkanımızı ve yönetim kuruluna seçilen tüm arkadaşları kutluyorum. Bu kutlu davada devraldıkları bayrağı daha üst seviyelere taşıyacaklarına inancımız sonsuz. İl başkanımız ve yönetimine başarılar diliyor, geçmişte görev almış tüm kardeşlerimizi dehizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Haber Gazetesi