Samsun Klas Haber

Başkan Tok:” Gelişim ve ilerlemeyi birlikte sürdüreceğiz’

Başkan Tok:” Gelişim ve ilerlemeyi birlikte sürdüreceğiz’
18 Aralık 2018 - 5:24

Gücümüzü Samsun için kullanacağız

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ‘Güçlü birliktelikle ilerlemeyi hep birlikte sürdüreceğiz. Bu gücümüzü ve enerjimizi Samsun için kullanacağız’ dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz ile birlikte Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Samsun Şube Başkanlığına seçilen Furkan Okudan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

İNANCIM TAM

ASRİAD’ın tüm güzel çalışmalarında kendilerinin yanında olacaklarını söyleyen Başkan Erdoğan Tok, “Samsun birçok alanda olduğu gibi sanayileşme anlamında da Türkiye’nin kalbi konumunda olması için mücadele ediyoruz. Şehrimizin var olan potansiyelini daha üst noktalara taşımak için çalışıyoruz. Gelişimi ve ilerlemeyi birlikte sürdüreceğiz. Asrın İş Adamları Derneği’nin de bu konuda elinden geleni yapacağı konusunda inancım tam. Birlikte güzel çalışmalara imza atacağız.” diye konuştu

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ise, “Samsun’u geliştirmek ve güzelleştirmek için yapılacak tüm çalışmalarda ve etkinliklerde iş adamlarımızın her daim yanında olacağız. İş adamlarımızın yapacağı çalışmalara her zaman destek olacağız ve kazanan Samsun olacak” şeklinde konuştu.

GAYRETİMİZ SAMSUN İÇİN

ASRİAD’ın çok hızlı gelişerek büyüdüğünü ifade eden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Demir, “Samsun’un olması gereken yerde olabilmesi için tüm iş dünyası, belediye başkanları ve sivil toplumlar olarak hep beraber ortak akılla hareket etmeliyiz. Bizim de belediyeler olarak iş dünyasının getireceği fikirlere ve yeniliklere kapalı olmamamız gerekiyor. Bütün çabamızı Samsun’un gelişmesi kalkınması adına olmalı” ifadelerini kullandı.