Samsun Klas Haber

Başkan Tok:Türkiye’de Yepyeni Bir Dönem Başladı

Başkan Tok:Türkiye’de Yepyeni Bir Dönem Başladı
10 Temmuz 2018 - 13:24

 

YENİ İSTEM, YENİ KABİNE, GÜÇLÜ SİNERJİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE

Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülke için kazanımlarının faydalı olacağını belirterek kabine üyelerine başarılar dileyen Başkan Tok, “2023 hedeflerimize giden bu kutlu yürüyüşte artık çok daha büyük adımlar atarak daha da büyük Türkiye yolunda yürüyeceğiz” dedi.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği yeni sisteme geçiş töreni için Ankara’da Külliyede bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan  Tok,  yeni sistemin ve yeni kabine için ülke ve millet için hayırlı olmasını dileyerek başarı dileklerinde bulundu.

TÜRKİYE’DE YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLADI.

Görkemli bir törenle yeni sisteme geçişin kutlanmasının ve yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabineyi açıklamasının ardından yeni bir dönem başlarken törenlere katılmak için Ankara’da bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada yeni sistem ve yeni kabine için hayırlı olsun dileklerini iletti. Artık yepyeni bir dönemin başladığını vurgulayan Başkan Tok; “2023 ve 2053 hedeflerimize giden bu kutlu yürüyüşte artık çok daha büyük adımlar atarak daha da büyük Türkiye yolunda yürüyeceğiz” dedi.

TOK “YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN”

Bu yeni dönem tüm ülkemiz için hayırlı olsun diyen Başkan Tok; “Artık çok farklı bir yönetim, farklı bir hükümet anlayışı göreceğiz. Cumhurbaşkanımız liderliğinde, ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak kadrolar artık belli oldu. Bundan sonra yerelden genele tüm yönetim kadrolarımızla dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girme hedefimize daha da yaklaşacağız. Yeni kabinede hem siyaset hem de özel sektörden bakanlarımızın ülkemiz adına canla başla çalışacağına inancımız tamdır. Türkiye tarihinin en genç kabinesi ile dinamik ve heyecanlı isimlerle büyük başarılara imza atılacaktır. Yeni sistemin ve kabinenin ülkemiz adına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” diye konuştu.