Samsun Klas Haber

Başkan Yılmaz Çukuru Çok Seviyor

Başkan Yılmaz Çukuru Çok Seviyor
25 Mart 2018 - 10:05

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz  golf sahasının çukur sayısını 9’dan 18 çıkaracağını açıklayınca vatandaş bayram etti, ”Golf’ü bize sevdiren başkanımızdan çok memnunuz” dediler.

 

YILMAZ: “SAMSUN 18 ÇUKURLU ULUSLARARASI SAHA OLUYOR”
9 çukur olan Samsun Golf Sahası alanının 18 çukura çıkartılacağının müjdesini veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, şöyle konuştu:
“Biz klasik anlamda deniz dolgusu yapmayı planlarken, Bakanımız, Valimiz ve Federasyon Başkanımızın desteğini görünce biz bu işi göze almalıyız dedik ve 420 dönüm alanı 7-8 ayda denizi doldurduk. 420 dönümün 300 dönümüne 9 çukur koyduk. Şimdi de 18 çukura çıkararak, uluslararası saha yapmayı planlıyoruz. Her şey spor kenti olan Samsun için.”

“SAMSUN GOLFU KENDİSİNE YAKIŞTIRDI”
Golfün Samsun’a yakıştığını vurgulayan Yılmaz, “Samsun, Türkiye’nin gelişmiş şehirlerinden oldu. Dünyada da gelişmiş şehirlerde golf var. Türkiye’de golf henüz halk sporu gibi algılanmıyor. Ama dünyanın gelişmiş şehirlerinde sokaklarda çocuklar golf oynuyor. Samsun gelişmişlik düzeyinde Türkiye’nin en gelişmiş bir şehri olarak golfü kendisine yakıştırdı” şeklinde konuştu.

VATANDAŞ YILMAZ’DAN ÇOK MEMNUN

Vatandaşlar, ise Başkan Yılmaz’ın golf çukurlarının artırılmasının takdir ettiklerini beirterek,” Başkanımız  Yusuf Ziya Yılmaz, zengin fakir diye vatandaş arasında ayrım yapmıyor. Şehrimizi adeta golf sahasına çevirdi.,  Zenginler için yaptığı 9 delikli golf sahasının çukur sayısını 18 çıkartmayı planlarken, ona oy verdiiğimiz için bizim gibi gariban halkın çukur sayını 999’a çıkartarak bir rekora imza attı. Maşallah büyükşehire ait yollarımız delikten, çukurdan geçilmiyor. Sayesinde golf oyununun ustası olduk. Aliağaoğlu gelse yanımızda havasını alır’ diye konuştular

B