Samsun Klas Haber

Başkan Zihni Şahin O Görüntüler İçin, Yayınladığı Mesajda ‘Acımı Dindirdiniz. Sevgimi Büyüttünüz’

Başkan Zihni Şahin O Görüntüler İçin,  Yayınladığı Mesajda ‘Acımı Dindirdiniz. Sevgimi Büyüttünüz’
03 Aralık 2018 - 5:03

 

BAŞKAN ŞAHİN’DEN ANLAYANA ANLAMLI MESAJ

Çarşamba günü, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan 2 bini aşkın işçi için, Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu’nda  imzalanan Toplu Sözleşme imza Töreninde yaşananlar için duygusal bir mesaj yayınladı.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin omuzlarda taşınarak, tezehüratlarla kürsüye kadar taşınması gösterilen sevgi seli  karşısında çok duygulandığını belirterek yayınladığı mesajda şunları söyledi.

 

İŞTE YAYINLADIĞI O MESAJ

Samsunumuzun herkesimden güzel insanları, Vefalı kadirşinaz aziz milletim…

Muhtarlarımız basınımız sporseverlerimiz stk larımız, her ilçemizden, her partiden, her şehrimizden saygıdeğer halkımız, Samsunsporumuzun çilekeş taraftarları, gençler, çocuklar, kadınlar, büyüklerimiz, işçilerimiz, üniversitemiz, esnafımız, memurumuz, sanayicimiz, partimizin her kademesinde birlikte görev yaptığım değerli arkadaşlarım, 

Kısacası milli mücadele şehrimiz bu büyük şehrin mert, yiğit, vefalı, sevda yüklü aziz insanları,

Bana her yerde ve platformda gönülden göstermiş olduğunuz sevgi, saygı, destek ile beni onurlandırdınız. Unutulmaz destek ve Sevdamıza karşılık verdiniz. Acımı bitirdiniz. Sevgimi büyüttünüz. Bunlar bir insana verilecek en büyük değerdir. Şereftir. Onurdur. Bana bunu verdiniz. Ben bunun karşılığı olacağım. Sevgiyle birlikte yürüyeceğiz. Sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.
SAMSUN HEPİMİZİN SEVDASI.