Samsun Klas Haber

Ben Değil Biz Partisiyiz

Ben Değil Biz Partisiyiz
17 Şubat 2020 - 7:34

Erbin:”Bizim Fıtratımızda Hizmet Aşkı Var”

AK Parti İlkadım’da birliktelik fotoğrafı

AK Parti İlkadım’da kongre öncesi büyük bir katılımla ‘delege seçimleri’ yapıldı. Eski başkanlar; yeni Başkan Mücahit Erbin’e destek verirken, Erbin “AK Parti ben değil biz partisidir” dedi

AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı’nda kongre öncesi delege seçimleri yapıldı. Başkan Dursun Mücahit Erbin, partililerle tek tek ilgilendi.

Seçimlere AK Parti İl Başkan Yardımcıları; İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, geçmiş dönem İlkadım İlçe Başkanları İhsan Kurnaz, Adnan Varol, Hakan Ay, Oktay Avcılar ve önceki dönem İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra teşkilat mensupları ve partililer büyük ilgi gösterdi.

BİZ DE SİYASET GÖNÜL İŞİDİR

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, seçimine katılan herkese teşekkür etti. “AK Parti ben değil biz partisidir” diyen Başkan Erbin, şunları söyledi, “Biz de siyaset gönül işidir. AK Parti’de görev almak milletin derdiyle dertlenmek,  geleceğine ışık tutmak demektir. Teşkilâtımızda görev almış dava ve kader arkadaşlarımız ile beraber milletimizin gönlünde yer etmiş aşk hikayesi işte bu  güçlü birliktelikle devam etmektedir. Biz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize hizmet etmeye devam edecegiz. Biz daima milleti kucaklayan bir anlayış ile hareket ediyoruz. Çünkü bizim fıtratınızda milletimize hizmet aşkı var.”