Samsun Klas Haber

Bülent Turan: Hep birlikte yeni hedeflere

Bülent Turan: Hep birlikte yeni hedeflere
29 Nisan 2018 - 14:39

 

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Bülent Turan, ”Hep birlikte yeni hedeflere”

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Bülent Turan, İlkadım Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda muhtarlar ve STK temsilcileri ile biraraya geldi.

AK Parti’den  Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Bülent Turan, çalışmalarına hızlı başladı. Turan muhtarlarla bir araya geldi.

Sözlerine  İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gökmen Şahin’e teşekkür ederek başlayan Bülent Turan:” Yaklaşık 27 yıldır ben Samsun’dayım. Artvin Arhavi doğumluyum. İlk, orta ve lise tahsilimi tamamladıktan sonra 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi bölümüne kaydımı yaptırdım ve Ziraat Fakültesi’ni bitirdim. Yüksek lisansımı ve Ziraat fakültesindeki doktoramı Samsun ilinde tamamlayıp memuriyet hayatıma 1997 yılında başladım. 22 yıllık devlet memurluğu sürem var. 6 yıl Milli Eğitim Bakanlığında sınıf öğretmenliği yaptım. Özellikle kırsal bölgelerde, 2002 yılında Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığının değişik kademelerinde çalışmak için bakanlığa geçtim ve son olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Samsun İl Koordinatörlüğünde 9 yıl görev yaptıktan sonra 24 Haziran 2018 seçimlerinde, 27’inci dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Samsun’dan aday adayı olmak için istifa ettim ve bugün sizler ile bir aradayız birlikteyiz ve diyorum ki Hep birlikte Yeni hedeflere herşey Türkiye için” dedi.

 

İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gökmen Şahin ise Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Bülent Turan ayrı bir özelliği olduğuna dikkat çekerek,” Sayın Bülent Turan  beyin  diğer siyasetçilerden kendisini ayıran bir özelliği var, dokunulabilir, temas edilebilir ve ulaşılabilir birisi olduğunu düşünüyoruz. Bunun içinde özellikle yanındayız. Sivil toplum örgütleri tabanın sesini biraz daha vatandaştan daha iyi biliyor. Bizler vatandaşlarla siyasiler arasındaki köprüleriz. Bu sebepten dolayı siyasi ve bürokratların ulaşılabilir istiyoruz, bundan dolayı da Bülent Bey’e sonuna kadar destek vermeye hazırız’’ dedi.

 

Kahvaltı programına İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gökmen Şahin, Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Yabancılar Pazarı Derneği Başkanı Ali Akyüz ve muhtarlar katıldı.

.