Samsun Klas Haber

ÇARŞAMBA’DA NİHAT SOĞUK MU?

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Soğuk: “Tecrübem ve birikimimle Çarşamba’yı kalkındıracağım”

ÇARŞAMBA’DA NİHAT SOĞUK MU?
12 Ocak 2024 - 15:16

ÇARŞAMBA’DA NİHAT SOĞUK

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Soğuk: “Tecrübem ve birikimimle Çarşamba’yı kalkındıracağım”

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Soğuk, yılların tecrübesi ve birikimini Çarşamba’yı kalkındırmak için aday adayı olduğunu söyledi.

 

Samsun’un Çarşamba ilçesinde mevcut başkan Halit Doğan’ın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından aday adayı olmaya kakar verdiğini söyledi.

BİLGİ, BİRİKİM, TECRÜBE

Nihat Soğuk,” Çarşamba İlçesi Çınarlık Belediye Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilli görevlerinde bulunduğunu  ve bu zaman karşısında edindiği tecrübe, bilgi ve birikimlerini  Çarşamba’yı daha da ileri götürmek için aday adayı oldum” dedi

SEVİNÇLE KARŞILANDI

Yerel Yönetimlerde  görev yaptığı süre içerisinde  vatandaşın büyük sevgisini kazanan Nihat Soğuk’un Çarşamba Belediye Başkanlığı için aday adayı olması, Samsun ve Çarşamba’da olumlu karşılandı.

NİHAT SOĞUK KİMDİR?

20 Mayıs 1965 yılında doğdu. Adalet ve Kalkınma Partisi listesinden Çınarlık Belediye Başkanı olarak görev yaptı.

.2008 tarih ve 5747 sayılı Büyükşehir Belediyesi sınırları İçerisinde Nüfusu 2.000’in altına düşen belediyeler, Cumhurbaşkanı kararı ile kapatılması sonrasında

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilli görevlerinde bulundu.

Önceki gün aday adaylığını açıklayıp seçim çalışmalarına başlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk, ilçeyi karış karış geziyor.