Samsun Klas Haber

Çatışmada Ölü Sayısı 3’e yükseldi

Çatışmada Ölü Sayısı 3’e yükseldi
06 Eylül 2020 - 7:13

Samsun’un İlkadım ilçesindeki bir kahvehanenin önünde  2 kişinin öldüğü silahlı kavgada ağır yaralanan Mustafa Ç. tedavi gördüğü hastanede(45) hayatını kaybetti. Çatışmada ölü sayısı 3’e çıktı.

Samsun’un İlkadım ilçesindeki bir kahvehanenin önünde çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan Mustafa Ç. (45)  tedavi hayatını kaybetti. Çatışmada ölü sayısı 3’e yükseldi.

ÖLÜ SAYISI 3’E YÜKSELDİ

Ağır yaralı  Mustafa Çetin (45) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 6 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, 30 Ağustos Pazar gününü 15.30 sıralarında Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde meydana geldi.

SOKAKTA GÜPE GÜNDÜZ ÇATIŞTILAR

Cengiz Üner’e (56) ait kahvehanenin önünde, Üner ile üvey kardeşi Ali Osman A. (60), husumetli oldukları aile ile konuşmak için bir araya geldi. İddiaya göre silahla yaralama ve kahvehanede içtikleri çayın parasını ödemedikleri gerekçesiyle aralarında geçmişe dair husumet olan taraflar tartışmaya başladı. Silahlı kavgaya dönüşen olayda, kahvehane sahibi Cengiz  Üner ile Ali Osman A, Hamza Ç, İhsan Ç. (53) ve Mustafa Ç. (45), yaralandı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri ile polis sevk edildi. Yaralılar buradaki müdahalenin ardından cankurtaranlarla Samsun Gazi Devlet Hastanesi ile Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Silahlı çatışmada ölü sayısı 3’e yükselirken, yaralıların sayısı 1’i ağır olmak üzere 3 kişi oldu. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2’si mahkemece tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı