Samsun Klas Haber

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü: “Samsunspor’un birleştirici gücüne inanıyoruz”

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Samsunspor’un galibiyetini taraftarlarla kutladı

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü: “Samsunspor’un birleştirici gücüne inanıyoruz”
15 Ocak 2024 - 7:13

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü: “Samsunspor’un birleştirici gücüne inanıyoruz”

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Samsunspor’un galibiyetini taraftarlarla kutladı. Cevat Öncü, “Samsunspor’un başarısı, şehrimizin birliğini ve beraberliğini simgeliyor. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz” dedi.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Süper Lig’de sahasında Sivasspor’u konuk eden Samsunspor’un maçını 19 Mayıs Stadyumu’nda tribünden takip etti. 2-0’lık galibiyet sonrası büyük sevinç yaşayan Cevat Öncü, Kırmızı-Beyazlı kulübün efsane Başkanı İsmail Uyanık ile birlikte tribünde taraftarlarla fotoğraf çektirdi, galibiyeti kutladı.

 

 

BİZİ BİLENLER BİLİYOR BİLMEYENLER ARAŞTIRSIN

Cevat Öncü, “Samsunspor’un başarısı, şehrimizin birliğini ve beraberliğini simgeliyor. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz” dedi. Samsunspor’un bu kentin en önemli marka değeri olduğuna dikkat çeken CHP’li SBB Adayı Cevat Öncü, “Seçim döneminde aday olduktan sonra hemen Samsunspor aşığı olabiliyorlar. Biz ne bugünün Samsunsporlusu ne de bugünün Samsunlusuyuz. Bizi geçmişten beri tanıyan arkadaşlar bilir. Bizi bilenler biliyor, bilmeyenler araştırsın” diye konuştu.

SBB AMATÖR SPORU DESTEKLEMELİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin bireysel ve takım sporlarında başarılı olmuş sporculara çeyrek altın vermenin ötesinde tesisleşmeye yatırım yapması gerektiğine vurgu yapan Cevat Öncü, şöyle konuştu; “Sporcunun beslenmesi, sosyal ve psikolojik mentörlük gibi destekleyici birimler kurmalı. Amatör sporlara destek olmalı. Kulüplerle işbirliği yapmalı. Samsunspor’da uzun yıllar yöneticilik yapmış, sporun içinden gelen bir insan olduğum için bu anlamda çok farklı uygulamalara imza atacağız.”