Samsun Klas Haber

CHP’Lİ ŞENEL İLKADIM’DA MEŞALEYİ YAKTI

CHP Samsun İlkadım İlçe Başkanlığı’nda  aday adaylığını açıklayan İnşaat Mühendisi Şenel:” İlkadım ilçesini eski güzel günlerine kavuşturmak için aday adaylık açıklamasına karar verdim

CHP’Lİ ŞENEL İLKADIM’DA MEŞALEYİ YAKTI
03 Aralık 2023 - 1:54

CHP’de Murat Şenel, İlkadım için aday adayı oldu.

CHP Samsun İlkadım İlçe Başkanlığı’nda  aday adaylığını açıklayan İnşaat Mühendisi Şenel:” İlkadım ilçesini eski güzel günlerine kavuşturmak için aday adaylık açıklamasına karar verdim. İhmal edilmiş, göz ardı edilmiş kentimizi el birliği ile sosyal demokrat bir anlayışla, hemşehrilerimle ve ortak akılla yönetmek istiyorum”dedi

 

Murat Şenel’in İlkadım Belediyesi’ne  Aday Adayı olduğu açıklamayı CHP İlkadım İlçe Başkanlığı önünde yaptı. Açıklama öncesinde partililer ve vatandaşlar Şenel’e büyük ilgi göterdi İzdiham yaşandı.
Şenel Burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:”
Cumhuriyet meşalesinin yakıldığı kent olan Samsun İlkadım ilçesi belediye başkan aday adaylığı açıklamama katılarak güç veren tüm partililerimize, İlkadım sevdalılarına, Samsunspor sevdalılarına, gönlü güzel insanlarımıza ve dost, akraba ve kanaat önderlerimize saygı ve sevgilerimi iletiyorum.
Asla yalnız yürümeyeceğime inandığım bu yolda, başaracağımıza olan inancım tamdır. İyi ki varsınız” dedi.
“Doğduğum günden bugüne yaşadığım ve sevdalısı olduğum  İlkadım ilçesini eski güzel günlerine kavuşturmak için aday adaylık açıklamasına karar verdim. İhmal edilmiş, göz ardı edilmiş kentimizi el birliği ile sosyal demokrat bir anlayışla, hemşehrilerimle ve ortak akılla yönetmek istiyorum. Kuvvetli bir meclis oluşturmak adına sizlerin, İlkadım’da yaşayan yurttaşlarımın destek ve tavsiyelerine ihtiyacım olacaktır. Çıkacağımız bu kutlu yolda dillere pelesenk olmuş kurtuluşun şehri İlkadım ilçemizi birlikte layık olduğu yere taşımamız adına aldığım karara verdiğiniz ve vereceğiniz pozitif destekler için sonsuz saygı ve şükranlarımı iletiyorum”
Açıklama sonrası CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar’a gerekli belgeleri teslim eden Şenel’i    kutlamak için partililer  uzun kuyruk oluşturdu..