Samsun Klas Haber

Cumhur İttifakı adayları Kolay’da

Cumhur İttifakı adayları Kolay’da
28 Mart 2019 - 4:38

Cumhur İttifakı adayları Kolay’da

AK Parti Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir adayı Mustafa Demir, Samsun’un Bafra ilçesinin Kolay Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Erkan Aksu ve Cumhur İttifakı  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, eski Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlarından merhum Muzaffer Önder, eşi Sebahat Önder ve 2006 yılında Tunceli’de teröristlerin hain bombalı saldırısında şehit olan Özel Hareket Polisi Recep Tokur ve  Tunceli Ovacık’da şehit düşen Jandarma Onbaşı Şehit, Ümit Süreyya Gezginci’nin kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

SAMSUN’A GÖNÜL VERMİŞ İNSANLARLA ÇALIŞTIK

Kolay Mahallesi’nde konuşan Samsun Büyükşehir Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, ‘Seçimlere az biz zaman kaldı, bu seçimler genel seçimler etkisi olacak. Biz Allah’ın izni ve siz değerli Bafralıların desteği ile 1 Nisan sabahı Samsunumuza hizmet edecek tüm kadroları belirleyeceğiz ve tüm hizmetlerimizi faaliyete geçireceğiz. Kıymetli seçmelerimiz oylarını kullanırken çok iyi düşünsünler, biz Samsun’a gönül vermiş insanlar ile çalıştık bu zamana kadar ve bu böyle de devam edecektir’ diye konuştu.

MUTLUYUZ

Bu seçimde de sandıkları her seçimde olduğu gibi patlatacaklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ise, ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sayın Mustafa Demir’in adaylığının açıklanmasının üzerinden toplam 120 gün geçti. AK Partimizin Kurucu İl Başkanı, sonra üç dönem Milletvekilliği, Bakanlık, Komisyon Başkanlığı ve Cumhurbaşkanımız tarafından da Samsunumuzun 17 ilçesine hizmet etmek üzere, halka hizmet, Hakka ibadettir şiarıyla, ilk gün ki aşk ile 120 gündür sahalarda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız ile sizleri ziyaret etmenin mutluluğunu yaşamaktayız’ dedi.

Cumhur İttifakı adayları Kolay Mahallesi ziyaretlerinin ardından eski Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlarından merhum Muzaffer Önder, eşi Sebahat Önder ve 2006 yılında Tunceli’de teröristlerin hain bombalı saldırısında şehit olan Özel Hareket Polisi Recep Tokur ve  Tunceli Ovacık’da şehit düşen Jandarma Onbaşı Şehit, Ümit Süreyya Gezginci’nin kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

Ziyarete, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ve teşkilat mensupları katıldı