Samsun Klas Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bafra’ya mı Geliyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bafra’ya mı Geliyor?
11 Nisan 2018 - 22:07

 Başkan Şahin’den, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a davet

Bafra Haber | Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ‘Bafra Dünya Lideri İçin Koşuyor’ temalı, ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1. Yol Koşusu’ davetiyesini Cumhurbaşkanı’na bizzat takdim etti.

Bafra Belediye Başkanı Şahin, daha sonra AK Parti’nin TBMM’de grup toplantısına katılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinledi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, ‘Bafra olarak Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Fatih Ortaokulu ile birlikte ve Atletizm Federasyonumuzun da katkılarıyla Bafra Dünya Lideri İçin Konuşuyor temalı ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1. Yol Koşusu’ düzenledik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a davetiyemizi bizzat arz ettim.

‘BAFRA SPOR ŞEHRİ NOKTASINA GELDİ’

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın Baframıza çok selamları var. Cumhurbaşkanımız spora her zaman önem verdi. Çok önemli spor tesislerini ülkemize kazandırdı. Baframız da Kapalı Spor Salonu, Futbol Kompleksi, Yeni Şehir Stadı, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Atış Poligonu, Gençlik Merkezi gibi çok önemli tesislere kavuştu. Bafra olarak spor şehri noktasına geldik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Başbakanımıza, hükümetimize, Gençlik ve Spor Bakanlarımıza, Bakanımıza, Genel Başkan Yardımcımıza, milletvekillerimize, siyasi irademizin her kademesine, bürokrasimize, emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Atletizmde sporun en önemli branşlarının başında gelmektedir. Spor sağlığımız için de çok önemlidir. Bu organizasyon ile önemli bir faaliyeti gerçekleştirmiş olacağız. 21 Nisan’daki organizasyona tüm hemşerilerimiz ve sevgili öğrencilerimizi davet ediyorum’ dedi.

AW360377

‘BAFRA OLARAK SEFERBERLİK HALİNDEYİZ’

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamasını şöyle tamamladı: ‘Cumhurbaşkanımı ve Genel Başkanımızı davet etmemizden, diğer çalışmalara kadar Ankara’da bizi yalnız bırakmayan ve her türlü desteği veren Samsun milletvekilimiz ve Bafralı hemşerimiz Av. Orhan Kırcalı beye çok teşekkür ediyorum. Ankara’da davetiyelerimizi vermeye devam ediyoruz. Bafra’mızı ülkemizin gündemine bir kez daha olumlu bir şekilde yerleştirmek için çalışıyoruz. Bu amaçla Bafra olarak bir seferberlik halindeyiz. Baframız için 21 Nisanda ki bu faaliyet çok anlamlı ve faydalı olacaktır. Tüm hemşehrilerimizin, muhtarlarımızın, öğretmenlerimizin, kamu ve kuruşlarımızın, basınımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın kısacası herkesin destek ve katkısını rica ediyorum.’