Samsun Klas Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Geliyor

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 Aralık’ta miting için Samsun’a gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Geliyor
06 Aralık 2022 - 7:16

Erdoğan Samsun’a geliyor: Aksu’dan miting daveti

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 Aralık’ta miting için Samsun’a geleceğini hatırlatarak, “Tüm Samsunlu hemşerilerimizi 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te tarihe tanıklık etmeye, Cumhuriyet Meydanı’na aileleriyle birlikte davet ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 13.00’te Samsun’da gerçekleştireceği toplu açılış mitingi öncesi AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Yahya Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte basın toplantısı düzenledi

ERDOĞAN 10 ARALIK’TA SAMSUN’A GELİYOR
Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon’da gerçekleşen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 Aralık’ta toplu açılış mitingi için Samsun’a geleceğini hatırlatan Başkan Aksu, “Bizler büyük bir inanışın, Yüce bir mefkûrenin ve Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşının mirasçılarıyız. Bu büyük davanın sahipleri olarak bizler tarihine adını altın harflerle yazdırmış ve tarihe damga vurarak olayların seyrini değiştirmiş birçok kahramanı – lideri bağrından çıkarmış bir milletiz. Bu millet azizdir, bu ülke azizdir. Tarihimiz, ecdadımız, medeniyetimiz azizdir. Selçuk Bey’den Alparslan’a, Osman Bey’den Fatih Sultan Mehmet Han’a, Yavuz Sultan Selim Han’dan Kanuni Sultan Süleyman’a, Abdülhamit Han’dan Mustafa Kemal Atatürk’e kadar… Anadolu toprağından beslenmiş, irfan ocağında yetişmiş, nice kahraman ecdadımızın sevgisini, göğsümüzde taşıyarak, şanlı isimlerini hafızalarımıza kazıdık. Bağrından çıkardığı liderine her koşulda sahip çıkan ve arkasında dimdik duran bu aziz millet, bu dönemde de atalarından miras kalan o büyük davanın, o yüce mefkûrenin lideri olarak bağrından, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çıkarmıştır” dedi.

TARİH BU MİLLETİ ÇAĞIRIYOR
Milletine hizmet adına çıktığı siyaset sahnesindeki destansı mücadelesine milletin büyük bir sevgi ve desteğiyle her daim sahip çıktığı lider, Recep Tayyip Erdoğan’ın, şüphesiz bugün dünyanın en itibarlı ve güçlü lideri, Devlet başkanı olduğuna vurgu yapan Başkan Aksu, “Bu bir tesadüf değildir. Liderine sahip çıkan bir millet ve milletin emanetine sahip çıkan bir lider olmasının sonucudur bu. Aynı zamanda, tarih bu milleti çağırmaktadır. Kader, bu millete yeni bir misyon yüklemenin eşiğindedir. Dünyadaki dengelerin ve güç merkezlerinin değiştiği günümüz küresel siyasetinin adaletsiz düzenine karşı, “Dünya beşten büyüktür” diyerek daha adil bir dünyanın mümkün olduğunu tüm dünyaya, tüm insanlığa haykıran liderdir… Dünya mazlumlarının, ezilenlerin gür sesi, Suskun dünyanın hür sesidir. Bizim ve bizden önceki nesillerin hayali olan Ayasofya’yı Fatih’in emanetine uygun şekilde yeniden cami olarak hizmete açıp küresel vesayete karşı bir büyük meydan okumanın yürekli sesidir… Yeni asrın, bundan sonrasının ‘Türkiye’nin Yüzyılı – Türk Milletinin Yüzyılı’ olacağına dair inancıyla, büyük Türkiye hedefi ve vizyonuyla ‘Türkiye Yüzyılını’ başlatandır Recep Tayyip Erdoğan!” diye konuştu.

YÜZYILIN BİRLİKTELİĞİ
Türkiye Yüzyılının inşa ve ihya sürecinin artık başladığına işaret eden Aksu, Türkiye Yüzyılı huzurun yüzyılı, Türkiye Yüzyılı güven ve istikrarın yüzyılı, Türkiye Yüzyılı üretim-istihdam ve ihracatın yüzyılı, Türkiye Yüzyılı dijitalin-iletişimin-bilimin yüzyılı, Türkiye Yüzyılı kalkınmanın yüzyılı, Türkiye Yüzyılı değerlerin yüzyılı, Türkiye Yüzyılı haklının yüzyılı, Türkiye Yüzyılı istiklalin ve istikbalin yüzyılı, kısacası… Türkiye Yüzyılı Türk Devletinin – Türk Milletinin yüzyılıdır. 85 milyonun ve hatta soydaş ve gönül coğrafyamızın yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılını, milli ve manevi değerlerimiz temelinde maziden atiye kurduğumuz köprüyü, insani ve ahlaki sütunlarla tahkim ederek hep beraber 85 milyon olarak birlikte yükselteceğiz! 20 yıldır biz kazandığımızda hiç kimse kaybetmediği gibi, bundan sonrasında da herkes kazanacak. Bu hedefe, bu ülküye, bu mefkûreye 20 yıldır, 15 seçimdir en büyük desteği veren aziz Milletimize ve hususen Samsunlu hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Milli ve yerli duruşlarıyla Ülkemizin – Milletimizin müreffeh ve güçlü geleceği istikametinde verdikleri samimi ve güçlü destek için tüm Vatanperverlere, Cumhur İttifakı gönüllülerine ve paydaşlarına hassaten şükranlarımızı sunuyorum. Bu birliktelik yüzyılın birlikteliğidir. Çok mühim ve değerlidir” şeklinde konuştu.

SAMSUN’A “GÖZBEBEĞİM” DİYOR
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Samsun’a ayrı önem verdiğini belirten Aksu, “20 yıldır girdiği her seçimden milletimizin desteğiyle zaferle çıkan, Samsun’a olan sevgisi herkes tarafından bilinen ve Samsun’a ‘Gözbebeğim’ diye tanımlayarak ayrı bir önem veren, şehrimize kazandırdığı hizmetlerle de bunu en iyi şekilde ispatlayan Sayın Cumhurbaşkanımız, İlimizde, ilçelerimizde gerçekleştirilen yatırımların toplu açılışının yapılacağı mitingde hemşerilerimizle kucaklaşmak amacıyla Samsun’a geliyor… Dünyanın en büyük uzay ve havacılık organizasyonunda Teknofest günlerinde 3 Eylülde şehrimizi teşrif etmişlerdi. Şehrimiz çok büyük bir sınamayı başarı ile vermiş ve sadece o gün, 200 binin üzerinde bir katılım sağlanmıştı. Toplamdaki ziyaretçi sayısı ise 1 milyonun üzerinde idi. Başta Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm Milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin ise, Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Dünya Liderine çok büyük sevgi beslediğini ve Cumhurbaşkanımızı hasretle, özlemle beklediğini biliyoruz. 24 Haziran 2018 seçimlerinde Bu Gönül Bağı yüzde 67’lik bir oy desteği olarak tecelli etmiştir. Samsunumuz Cumhurbaşkanımızı tekrar bağrına basmak için gün sayıyor… Samsun mitingleri kuruluşundan bu zamana kadar hep coşkulu ve heyecanlı olmuştur. İktidar yürüyüşünün habercisi olmuştur. Bu vesileyle kuruluşundan bu zamana kadar emek veren, ter döken teşkilat mensuplarımıza ve gönül veren, oy veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TARİHE TANIKLIK ETMEYE DAVET EDİYORUM
Her seçimde en yüksek oyu vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteklerini esirgemeyen Samsunluların, yine yüreğini ortaya koyarak Erdoğan’a çok büyük destek vereceğinden emin olduklarını ifade eden Aksu, şunları söyledi: “Türkiye Yüzyılına da, Meşâle Şehir – Kurtuluş Şehri – Teknofest Şehri Samsun’umuz öncülük edecektir. Bu vesile ile, Bütün hemşehrilerimizi 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00`te Cumhuriyet Meydanı’na davet ediyorum. Haydi Samsun! Kurtuluştan Şahlanışa – Başlasın Türkiye Yüzyılı! Demeye… Haydi Samsun! Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne karşı, sinsice düşmanlık edenlere, FETÖ-PKK v.b. bilumum terör örgütlerinin ağababalarına Cumhuriyet Meydanından güçlü ve anlamlı bir mesaj vermeye… Haydi Samsun! Cumhuriyet Meydanı ve çevresini hınca hınç doldurmaya… Haydi Samsun! Kutlu Davanın Liderine Sahip Çıkmaya… Haydi Samsun! Coşku ve Heyecan içerisinde yeniden, yine tarih yazmaya… Haydi Samsun! Hafızalarımızda yer edecek bir mitingde birlikte olmaya… Tüm Samsunlu hemşerilerimizi 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te tarihe tanıklık etmeye, Cumhuriyet Meydanına Aileleriyle Birlikte davet ediyorum. Bu vesileyle Samsunlu hemşerilerimize selam ve saygılarımı sunuyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.