Samsun Klas Haber

Demir Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti’ni ziyaret etti. Demir,  Samsun’da internet gazeteciliğinin çok güçlü olduğunu söyledi

Demir Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti’ni ziyaret etti. Demir,  Samsun’da internet gazeteciliğinin çok güçlü olduğunu söyledi
31 Ocak 2019 - 7:15

Demir: “Samsun’da internet gazeteciliği çok güçlü”

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti’ni ziyaret etti. Demir,  Samsun’da internet gazeteciliğinin çok güçlü olduğunu söyledi

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Sedat Öksüzoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Aksu ve Demir, internet gazeteciliğinin önemine vurgu yaptı.

BÜYÜK İVME KAZANDI

İnternet Gazeteciliği Yasası’nın çıkmasını desteklediklerini belirten Demir, “Çağımız, teknoloji çağı. Artık bir tıkla tüm dünyaya ulaşabiliyoruz. İşte burada da internet gazeteciğinin önemi devreye giriyor. İnternet Gazeteciliği Yasası’nın çıkmasını destekliyoruz. Sektörünüzle ilgili çok ciddi yasal düzenlemeler yapılacak. Çağ, internet çağı olduğu için internet gazeteciliği de çok büyük bir ivme kazandı” dedi.

ÇOK GÜÇLÜSÜNÜZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir, “Bu ziyareti gerçekleştirmem ve sizleri bir arada görmem çok iyi oldu. Sizlerle uzun süreler bir arada çalıştık. Samsun basını çok güçlü bir basın. Bu güç çoğu ilde hala yok. İnternet gazeteciliğinde şehir olarak çok büyük yol kat ettiniz. Birçok insana ekmek kapısı açtınız. Bu birliktelikle çok daha iyi işlere imza atacağınıza eminiz. Siz işinizi iyi yapan gazeteciler olarak çok avantajlısınız” diye konuştu.

BİRLİKTELİĞE TEBRİK

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ise İnternet Gazetecileri Cemiyeti’nin çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, birliktelikten dolayı gazetecileri tebrik etti.

TEŞEKKÜRLER

Aksu ve Demir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Öksüzoğlu ise, cemiyet çalışmaları hakkında bilgi verdi.