Samsun Klas Haber

DEMİRTAŞ BAŞKANLARI AĞIRLADI

DEMİRTAŞ BAŞKANLARI AĞIRLADI
08 Eylül 2021 - 6:00

BAŞKAN DEMİRTAŞ’ın MİSAFİRLERİ VARDI

 İSTANBUL İLİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINI MAKAMINDA MİSAFİR ETTİ.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,bir dizi ziyaret için Samsun’a gelen İstanbul ilçe Belediye Başkanlarını makamında misafir etti. Başkan Demirtaş, İlçemizin adı Kurtuluş mücadelesinin meşalesini yakan, Cumhuriyetimizin kurucusu ölümsüz mimarı, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının attıkları ilk adımda alığını söyledi.

Bir dizi ziyaret için Samsun’a gelen, Büyük Çekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, Küçük Çekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Sarıyer Belediye Başkanı İnş.Müh. Şükrü Genç, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler verdi. Samimi sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Demirtaş,” İstanbul ilimizin bir birinden değerli belediye başkanlarımızı belediyemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Birlikte şehrimizde yapılacak olan hizmetlerin yol haritasının ve yön pusulasının belirlenmesinde görüş ve düşüncelere önem veriyoruz. Bu vesile ile ilçemizin değerine değer katan projelerimizi değerlendirme fırsatı bulduk. Nazik ziyaretleri değerli başkanlarımıza yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ediyorum” dedi.

İlkadım çok güzel bir İlçe, çok değerli ve çalışkan bir Belediye Başkanı var olduğunu ifade eden Büyük Çekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün,” Ziyaretiniz de hazır olan tüm belediye başkanları olarak her zaman İlkadım Belediyemize destek vereceğiz. Samimi ev sahipliği için kendisine teşekkür ederim. İlkadım daha güzel hedeflere hazır inşallah. Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş ile ilçeye vizyon kazandıracak projelendirdiği çalışmalar ve güncel konuları değerlendirdik” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,ilçe belediye başkanlarına Atatürk heykelinde oluşan hediye paketini takdim etti.