Samsun Klas Haber

En İyi Çalışan Belediye TEKKEKÖY

En İyi Çalışan Belediye TEKKEKÖY
06 Haziran 2020 - 10:36

SAMSUN’UN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI  HASAN TOGAR

Tekkeköy İlçesi’nde yaşayan vatandaşlar, pandemi sürecinde en iyi çalışan belediyenin Tekkeköy Belediyesi olduğunu söyledi.

 Pandemi süresinde birçok belediye sınıfta kalırken, koranavirüsle mücadelede başarılı bir çalışma yürüten ve ilçe halkının zor günlerinde yanıda olan Başkan Togar’ın yönettiği Tekkeköy Belediyesi Samsun’da ”En Beğenilen  Belediye’ oldu.

Samsun’un Tekkeköy İlçesi’nde yaşayan vatandaşlar, yeni tip koronavirüs sürecinde belediyenin yaptığı çalışmaları çok beğendiklerini, Başkan Hasan Togar’ın sürekli sahada olduğunu söyledi.

Tekkeköylü vatandaşlar, Belediye Başkanı Hasan Togar’ın pandemi sürecinde yaptığı çalışmaları Samsun Canlı Haber TV’ye değerlendirdi.

 

HAKKINI VERMEK LAZIM 

Hasan ÖZDEMİR (Çay Mahallesi Muhtarı ):  27 yıllık muhtarım. Tekkeköy Belediyesi’nin en fazla hizmet yaptığı yıl, bu yıl. Özellikle Tekkeköy Kaymakamı ile birlikte başkanımız salgın sürecinde oldukça güzel çalıştı. İlçemizin her tarafı tertemiz, pırıl pırıl oldu. Politika ile hizmeti karıştırmamak lazım. Yapılan hizmetin hakkını vermek lazım. Kaymakamımız ve başkanımıza teşekkür ediyoruz.

VATANDAŞA SAHİP ÇIKTI

Ali YÜCEL: Belediyemiz pandemi sürecinde iyi çalışmalar yaptı. Maske dağıtımı oldu. Temizlik çalışmaları yapıldı. Yardım kampanyalarıyla ilgili de zor süreçte vatandaşa sahip çıkmak gerekiyor. Tekkeköy Belediyesi de vatandaşa sahip çıktı.   Hatta Samsun’da bu süreci en iyi yöneten belediye Tekkeköy’dü

ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

Turan ÖZDEMİR: Esnaflık yapıyoruz. Dükkkanlarımız dezenfekte edildi. Belediye ekipleri caddemizi sürekli temizliyor. Kurallara uyulması konusunda anonslar yapılıyor. Belediye bu dönemde kendi üzerine düşen görevi yaptı.

GÜZEL ÇALIŞMALAR VAR 

Hasan YILMAZ: Her şey ortada. Belediyemiz bu süreçte çalıştı. Bütün çalışmalar güzel gidiyor. Eksikler illa ki vardır ama bunları çözecek olan yine belediyedir. Bu nedenle yapılan çalışmaları yerinde buluyorum

BELEDİYEMİ İYİ ÇALIŞIYOR

Mahmut ANIL: Tekkeköy Belediyemiz güzel çalıştı. Büyüklü Mahallesi’nde otuyorum. Hastalık sürecinde maske dağıttı. İhtiyacı olanlara yardımlarda bulundu. Hastalık sürecinde belediyemiz iyi çalışıyor. Bu güzel çalışmaların hakkını vermek lazım

ALLAH RAZI OLSUN 

Melahat ÇOŞKUN: Allah, Cumhurbaşkanımızdan ve belediye başkanımızdan razı olsun. Başkanımızdan ne istediysek yaptı. Yollarımız, sokaklarımız ilaçlandı. Bu süreçte belediyemiz her şeyi yaptı. Başkanımız düşkünün, garibanın yanında oldu. Daha ne olsun

Kaynak/Samsun Gazetesi