Samsun Klas Haber

Erdoğan Tok:“Başarı İvmemizi Yükseltmeye Devam Edeceğiz”

Erdoğan Tok:“Başarı İvmemizi Yükseltmeye Devam Edeceğiz”
26 Temmuz 2018 - 10:42

Başkan Tok Çalışmaları Yerinde İnceledi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Çatalarmut Mahallesinde 11 sokakta yapımı tamamlanan asfalt kaplama ve beton kaldırımlarda incelemelerde bulundu.

 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Çatalarmut Mahallesinde 11 sokakta yapımı tamamlanan asfalt kaplama ve beton kaldırımlarda incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tok, “Yol medeniyettir diyerek çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

1 KİLOMETRE ASFALT 2,5 KİLOMETRE KALDIRIM.
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen asfalt ve kaldırım hizmetleri hızla devam ederken Çatalarmut Mahallesinde 11 sokak ‘ta toplam 1 kilometre asfalt kaplama ve 2.5 km baskı beton kaldırım tamamlandı.

 

“BAŞARI İVMEMİZİ YÜKSETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Tamamlanan çalışmaları yakından takip eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada ; “2014 yılında göreve gelir gelmez yol medeniyettir diyerek asfalt, sathi kaplama yeni yol açma ve kaldırım gibi hizmetleri ilçemizin her köşesine uzak yakın demeden eşit bir şekilde sunuyoruz. Son olarak Çatalarmut Mahallemizde tamamlanan çalışmaların sonucunu yakından görmek için bir inceleme ziyareti gerçekleştirdik. Ziyaretimiz esnasında değerli vatandaşlarımızın teveccühleri de bizleri son derece mutlu etmiştir. İlkadım Belediyesi olarak ilçemizi en modern ilçelerden biri yapabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Her konuda olduğu gibi yol ve kaldırım çalışmalarımızda da yükselen başarı ivmemizi sürdürülebilir bir hizmet olarak görüyoruz ve bütün çalışanlarımızla bir aile sıcaklığında meşakkatli de olsa var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.