Samsun Klas Haber

Erhan Usta’yı Makaraya Aldılar!

Erhan Usta’yı Makaraya Aldılar!
23 Mart 2021 - 10:59

Türk Telekom Bölge müdürlüğü Samsun’da kaldı

Erhan Usta Dalgaya Geldi.

Türk Telekom Bölge Müdürlüğü’nün Trabzon’a kaydırılacağı konusunda ısrarcı olan ve Ak Parti’ye bu konuda ağır eleştiriler yapan Erhan Usta şok oldu.

Önceki gün bu konufa Samsun’da açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü’nün başka bir ile bağlanacağı iddialarıyla ilgili, “Samsun Bölge Müdürlüğü, Genel Müdürlüğe bağlı müstakil bölge müdürlüğü olarak içerisinde Amasya, Çorum, Ordu, Sinop, Tokat illeri olacak şekilde devam ediyor” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ve Ak Parti Samsun İl Başkanı Erhan Aksu’ya düzenlenen basın toplantısında Bölge Müdürlüğü’nün Samsun’dan alınarak Trabzon’a bağlanacağı konusunda İyi Parti Samsun Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı  Erhan Usta’nın ‘Kesin olarak müdürlüğün giitiği iddasında bulunduğunu  hatırlatılması üzerine’ salonda kahkaha tufanı yaşandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan  Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğünün Trabzon’a bağlanmasıyla ilgili iddialara açıklık getirdi. Sayan, “Samsun Bölge Müdürlüğü, Genel Müdürlüğe bağlı müstakil bölge müdürlüğü olarak içerisinde Amasya, Çorum, Ordu, Sinop, Tokat illeri olacak şekilde devam ediyor. Buranın yöneticisi yine bölge müdürü olacak. İsimlerden bağımsız Samsun bir bölge müdürünce idare edilecek ve Trabzon’la bu anlamda eş değer bir bölge müdürlüğü olması dışında hiçbir şey olmayacaktır” dedi.