Samsun Klas Haber

 Hacı Yusuf ile Hacı Eyüp el ele verdi 

 Hacı Yusuf ile Hacı Eyüp el ele verdi 
29 Nisan 2018 - 13:43

HACILARIN ŞOVU

Hacı Yusuf ile Hacı Eyüp el ele verdi

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESOB) Başkanı Eyüp Güler 19 Yıllık belediye başkanlığı döneminde esnafın anasını ağlatan, yapmadığı eziyeti bırakmayan Samsun eski Belediye Başkanı ve Ak Parti Milletvekili aday adayı Yusuf Ziya Yılmaz’ı Sanayi’de bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı önünde davul -zurna meşalelerle karşıladı. Güler Yılmaz’ın gelişi uğruna dualarla kurbanlar kestirdi.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler’in Yılmaz’ın gelişini Faceebook üzerinden canlı yayınladı Videoyu izleyen esnaf ve vatandaşlar Güler ve Yusuf Ziya Yılmaz’a büyük tepki gösterdi.

Sosyal medya takipçileri Samsunspor’un küme düşmesinin daha birinci gününde meşaleler, davul zurna eşliğinde göbek atmaları ve kurban kesmelerine mesaj yazarak ağza alınmayacak hakaretlerde bulundular.

Eyüp Güler yıllar önce de rahmetli eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Muzaffer Önder ile Yusuf Ziya Yılmaz’ın karşılaştığı seçimlerde Muzaffer Önder ile birlikte olmuş miting otobüsünün üstünde her daim yerini almıştı.