Samsun Klas Haber

Havza Belediye Başkanı İkiz Vatandaş Geçim Sıkıntısı Çekerken ‘Tirit Evi’ Yapacak…

Havza Belediye Başkanı İkiz Vatandaş Geçim Sıkıntısı Çekerken ‘Tirit Evi’ Yapacak…
06 Ekim 2018 - 17:00

VATANDAŞ GEÇİM, MURAT İKİZ BOĞAZ DERDİNDE…

Vatanş geçim derdiyle uğraşırken, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz tirit evi projesi için son son aşamaya gelindiğini söyledi.

Ülke Genelinde yaşanan ekonomik krizin had safhaya varması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özellikle belediyeleri uyarıp tasarruf tedbirleri genelgesi yayınlamasına rağmen Samsun’un Havza İlçesi Belediye Başkanı Murat İkiz’in ‘Tirit Evi’ yapmaya kalkması tepki gördü.

Samsun’da Havza İlçe Belediye Başkanı Murat İkiz, belediye tarafından hazırlatılan 2 adet park, tirit evi ve Şehri Şifa Havza projeleri ile ilgili bilgiler alarak projelerde yapılacak değişiklikler ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Böyleydi.

Bu hale geldi

Havza Belediye Başkanlığı Meclis Odasında düzenlenen ve Havza Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ömer Büyük ile personelinin de katıldığı toplantıda Boyalıca ve Çay Mahallelerinde yapılacak olan park ve tirit ev tesisi ile kaplıcalar bölgesinde uygulanması planlanan Şehri Şifa Havza projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve proje ile ilgili görseller ve yerleşim planları incelendi