Samsun Klas Haber

İlkadım Belediye Başkan A. Adayı Musa Arslan:’ Vatandaştan Büyük İlgi Görüyorum’.’

İlkadım Belediye Başkan A. Adayı Musa Arslan:’ Vatandaştan Büyük İlgi Görüyorum’.’
08 Kasım 2018 - 5:14

Musa Arslan:” Büyük Destek Görüyorum”

 

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Musa Arslan, ilçedeki her kesimden büyük destek gördüğünü belirterek, “İlkadımlıların yüzde 90’ı benim yanımda” dedi

İlkadım’a en iyi hizmeti vermek için yola çıktığını kaydeden AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Musa Arslan, ilçeye hizmet etmekten mutluluk duyacağını söyledi. Her zaman halkın çıkarlarını koruyacağını sözlerine ekleyen Arslan, ilçedeki her kesimden büyük destek gördüğünü kaydetti.

HALKIN YANINDAYIM

İlkadım’daki birlik ve beraberliği en üst noktaya çıkaracağını belirten Arslan, “Aday adaylığımı açıkladığım günden beri çok güzel tepkiler alıyorum. İlkadımlılar aday çıkacağım günü bekliyor. Her kesimden insanın ve tüm partilerin desteği alıyorum. İlkadım’da doğup büyüdüm. Burada çok güzel dostluklarım var. İlçenin ihtiyaçlarını ve sorunlarını iyi biliyorum. Aday olduğum takdirde İlkadımlıların yüzde 90’ı bana oy verecek. İlçem için çok faydalı işlere imza atacağım. Seçim zamanı değil her zaman halkımızın yanında olacağım. İlkadım’daki birlik ve beraberliği en üst seviyeye çıkaracağım. Benim için önemli olan belediye başkanı olmak değil. Önemli olan ilçemize ve şehrimize en iyi hizmet vermek” diye konuştu.