Samsun Klas Haber

İlkadım Hazır

İlkadım Hazır
27 Nisan 2018 - 8:43

İlkadım 24 Haziran’a Hazır..

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Av. Hakan Ay’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlarken görüşmenin ardından Kadın Kolları Haftalık Olağan İstişare Toplantısına katıldı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Av. Hakan Ay’ı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle makamında bir araya gelirken görüşmenin ardından Ak Parti İlkadım İlçe Başkanlığına geçen ikili Kadın Kolları Haftalık Olağan İstişare Toplantısına katıldı. İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binasında gerçekleşen buluşmada gündeme dair konular ele alınırken Kadın Kolları Haftalık Olağan İstişare Toplantısında 24 Haziran Seçimleri çalışmaları hakkında istişarede bulunuldu.

İLKADIM ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPACAK Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Av. Hakan Ay’ı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Ak Parti İlçe Başkanımız Av. Hakan Ay, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerimizle el ele, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu birlik duygusu ile önce ilçemiz sonra ülkemiz adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 24 HAZİRAN’A HAZIRIZ Görüşmenin ardından Ak Parti İlkadım İlçe Başkanlığına geçen ikili Kadın Kolları Haftalık Olağan İstişare Toplantısına katıldı. Ak Parti ailesinin kadın üyeleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Erdoğan Tok; “Ak Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanımız Halime Kesmen ve üyelerimizin heyecanını görünce 24 Haziran Seçimlerine hazır olduğumuzu anlıyorum. Ülkemiz adına önemli bir dönemece yaklaşıyoruz. 24 Haziran Seçimlerinde kazanacağımız başarının daha da artması adına hepimize görevler düşüyor. Hanım kardeşlerimiz olarak sizlerin de bu süreçte var gücünüzle büyük Türkiye için çalışacağınızdan şüphem yok” şeklinde konuştu.