Samsun Klas Haber

İlkadım’da Başkan Tok’a her kesimden destek yağıyor.

İlkadım’da Başkan Tok’a her kesimden destek yağıyor.
03 Şubat 2019 - 15:05

 

 

BAŞKAN TOK’A TAM DESTEK…

 

-“CUMHUR İTTİFAKI RUHU İLE KUCAKLAŞIYORUZ”…

 

 

 

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a 5 bin üyeye sahip Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonundan tam destek.

 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un Cumhur İttifakı Adayı olarak açıklanmasının ardından gelen destekler artarak devam ederken 10 tane Gümüşhane Derneğinden oluşan Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu büyük bir katılımla Başkan Erdoğan Tok’u ziyaret etti.

 

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, büyük bir kalabalıkla desteklerini sunmak için gelen Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Mustafa Seven ve federasyon üyesi dernekleri İlkadım Belediyesinde ağırladı. Oldukça yoğun bir katılımla desteklerini açıklamaya gelen federasyon üyeleri “Her ihtiyacımızda çekinmeden kapısını çaldığımız ve büyük desteklerini esirgemeyen Başkanımız Erdoğan Tok’a desteğimiz tam olacaktır” diye konuştular. Ziyarete Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Mustafa Seven, Gümüşhaneliler Dernek Başkanı ve İlkadım Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Erdal Dinç, Torul Kürtün Yardımlaşma Derneği Başkanı Yüksel Öz,Ünlüpınar Derneği Başkanı Osman Özkurt, federasyona bağlı diğer derneklerin temsilcileri, federasyon yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanları ve üyeleri ile dernek üyeleri katıldı.

 

SEVEN; “ADAYLIĞINIZI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ”

 

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu üyelerinin oldukça yoğun bir ilgi gösterdiği ziyarette konuşan ve İlkadım’da 40 bin Gümüşhaneli seçmenin tam desteğinin olduğunu belirten Federasyon Başkanı Dr. Mustafa Seven; “10 dernek, 5 bin resmi üye ve İlkadım’da oy kullanacak 40 bin seçmene sahip Federasyon ve Gümüşhaneliler olarak tüm üyelerimizle Cumhur İttifakı adaylığınıza çok sevindiğimizi belirtmek isterim. Sizin Gümüşhane’yi ve Gümüşhanelileri çok iyi tanıdığınızı biliyorum. Adaylığınızı canı gönülden destekliyoruz ve başarılar diliyoruz. Hem derneklerimize hem de federasyonumuza çok büyük katkı sağlayarak her zaman yanımızda oldunuz. Bizlerde bir vefa örneği olarak seçim süreci boyunca yanınızda olacağımızı söyleyebiliriz. Bugün hem hayırlı olsun demek hem de desteğimizi dile getirmek için geleceğimizi söylediğimizde tüm üyelerimiz katılacaklarını belirttiler ve bu gördüğünüz kalabalık ile büyük bir aile olduğumuzu söylemek istiyorum. 31 Mart Seçimlerinden başarı ile çıkacağınıza inanıyoruz ve başarılar diliyoruz” diye konuştu.