Samsun Klas Haber

İlkadım’da Karanfiller Açacak!

Hatime Karanfil, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi olmak için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İlkadım’da Karanfiller Açacak!
08 Aralık 2023 - 13:53

İlkadım’da “karanfiller” açacak

Samsun’un sevilen esnaflarından ve partisinin kadın kolları teşkilatında uzun yıllar emek veren Hatime Karanfil, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi olmak için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Samsun’un merkez ilçesi İlkadım’da doğup büyüyen, çalışma ve sosyal hayatını yine bu ilçede devam ettiren, AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar da partinin her kademesinde görev alan ve bunu başarıyla yerine getiren Hatime Karanfil, yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi olmak için il başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aday adaylığı başvuru belgesini AK Parti Seçim İşleri Başkanı Av. Emre Mert’in elinden alan Karanfil, AK Parti çatısı altında partinin her kademesinde halka hizmet etmekten gurur duyduğunu ve sahada elde ettiği tecrübeleri, İlkadım halkı için mecliste değerlendirmek istediğini belirtti.

“KARINCA MİSALİ KATKI SUNMAK İSTİYORUM”

Karanfil, aday adaylığı başvurusu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, ‘Halka hizmet, Hak’ka hizmettir’ diyerek çıkılan bu yolda, Türkiye yüzyılında ülkemiz için, halkımız için verdiğimiz mücadeleye 2024 yılında yerel seçimlerle bir yenisini daha ekliyoruz. Partimizin kurulşundan bugüne evimizde, işimizde, sokakta, her yerde kutlu davamıza sahip çıktık. Mahallelerde kadın kollarımız, gençlik kollarımız ile birlikte çalmadık kapı bırakmadık. Gönüllere dokunduk. Uzun yıllar kadın kollarında, mahalle teşkilatlarında emek vermiş bir kadın olarak, Cumhurbaşkanımızın yolunda, yeni Türkiye yüzyılına karınca misali katkı sunmak adına yola çıktım. Desteğini sunan, beni yüreklendiren partili arkadaşlarıma, İlkadım ilçesi halkına, esnaf dostlarıma, mahallelerimizdeki kadın arkadaşlarıma, gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

“İLKADIM AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE HASRET KALDI”

İlkadım ilçesinin AK Parti belediyeciliğini hasretle beklediğini, özlediğini sözlerine ekleyen Karanfil, “AK Parti belediyeciliği diye bir gerçeklik var. İlkadım halkı gördüğü hizmeti, değeri yeniden kazanacak. AK Parti belediyeciliği ile İlkadım yeniden Samsun’un gözbebeği, Türkiye’nin parmakla gösterilen ilçeleri arasında yer alacak. Bu yolda, bizler de katkıda bulunmak, İlkadım halkını temsil etmek, onların sorunlarını, isteklerini bilen birisi olarak, meclisimizde temsil etmek adına aday adayı oldum. Allah yolumuzu açık etsin.” diye konuştu.

Haber Merkezi