Samsun Klas Haber

İlkadım’da Temizlik Sil Baştan

İlkadım’da Temizlik Sil Baştan
22 Eylül 2019 - 6:02

İLKADIM’DA TEMİZLİK SİL BAŞTAN

 Belediyede yeni planlamaları devreye sokan Başkan Demirtaş, Temizlik işlerine yeni elaman takviyesi ve personel kaydırmaları ile duruma müdahale etti. İlçede temizlik sorunu çözüme kavuştu.

NE OLMUŞTU

31 Mart Yerel seçimlerinde İYİ Parti’den İlkadım İlçesi Belediye Başkanlığı’nı kazanan Necattin Demirtaş, kendisini destekleyen temizlik işçilerini  başka birimlere kaydırdı.Eski başkan Erdoğan Tok’a yakın isimleri ise temizlik işlerinde görevlendirdi. Ancak bu işçilerin görev yerlerine gitmemesi, bazı işçilerin ise istifa etmesi, temizlik işlerini  zaafa uğrattı.İlçede park, bahçe ve sokaklar çöp ve pislik içinde kaldı.

TERTEMİZ OLDU…

Pislik ve moloz yığınından işlevini yitiren Kılıçdede Parkı’nın yeniden eski haline getirilmesi mahalle halkı tarafından sevinçle karşılandı. Kılıçdede Mahallesi sakinleri, temizliğin borçla, alacak ile alakalı olmadığını belirterek,’ Bu işlerin belediyenin borçları ile alakalı olmadığını biliyoruz. Biz de  borcumuz çok, paramız yok diye evimizi temizlemeyelim mi?  İsteyince oluyor. Artık parkımıza gönül rahatlığı ile gideceğiz’’ diye konuştular.