Samsun Klas Haber

İlkadım’da Temizlik Skandalı

İlkadım’da Temizlik Skandalı
30 Ağustos 2019 - 17:11

Demirtaş, Temizlik elemenlarını Zabıta yaptı, Park ve Bahçeler pislik içinde kaldı.

İlkadım Belediyesi’nde Park ve Bahçeleri temizleyecek elamanlar başka birimlere gönderilince İlçedeki parklar çöp yığınına döndü.

İYİ Parti’den İlkadım Belediye Başkanlığı’na aday olan Necaattin Demirtaş, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan kendine yakın bir çok temizlik elamanına seçimleri kazanması halinde zabıta ve başka birimlere kaydırma sözü verdi.

TEMİZLİKÇİLER ZABITA OLDU

Seçimleri kazanmasının ardından söz verdiği birçok Temizlik işçisini zabıta ve başka birimlerde çalışmak için görevlendirince, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde temizlik yapacak yeterli elaman kalmadı.

ÇÖP SÜRGÜNÜ

Önceki Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a yakın isimleri temizlik işlerine sürgün eden Başkan Demirtaş,bu elamanlarında temizliğe gitmemek için rapor aldıkları, rapor alamayanların ise işi bıraktıkları öğrenildi.

ELAMAN KALMADI

Park ve Bahçeleri temizleyecek elaman bulamayan belediyeye vatandaşlar isyan etti. Kılıçdede Parkı’nın hijyen açısından durumunun felaket olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, ‘Çocuklarımız aylardır temizlenmeyen parkta, pislik ve çöp yığını içinde oynuyorlar. Bunun parayla ne alakası var. Başkan sağlığın paradan önemli olduğunu bilmiyormu? Eski belediye başkanının zamanında borç yokmuydu? Eskiden her yer pırıl pırıldı. Şimdi pislikten geçilmiyor. Her parkın bir sorumlu görevlisi vardı. Çocuklarımızı artık parka yollamıyoruz  Yazık oluyor. dediler.

Samsun Klashaber