Samsun Klas Haber

İlkadımlı Muhtarlar Başkan Tok’a desteğe gitti.

İlkadımlı Muhtarlar Başkan Tok’a desteğe gitti.
09 Şubat 2019 - 6:48

İlkadımlı Muhtarlardan Başkan Tok’a Tam Destek

İlkadımlı muhtarlardan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a destek ziyareti.

 

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadımlı muhtarları İlkadım Belediyesi İlkadım Hizmet Binasında ağırladı. Cumhur ittifakı ile oluşan birlik ve beraberlik havasının hakim olduğu buluşmada muhtarlara destekleri için teşekkür eden Başkan Erdoğan Tok; “5 yıllık süreçte her zaman vatandaşımızla iletişimimizde bir köprü görevini yerine getiren muhtarlarımızdan böylesi güçlü bir destek görmek bizleri son derece mutlu etti” dedi.

“KAPISINI ÇALMAKTAN HİÇ BİR ZAMAN ÇEKİNMEDİĞİMİZ BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR”

İlkadım’ın her mahallesinde farklı bir yatırımın yükseldiğini belirten muharlar; “Merkeze en uzak mahallelere bile birçok yatırımı ve hizmeti getiren İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a İlkadımlı vatandaşlarımız adına teşekkür ederiz. Hiçbir zaman vatandaşın talebini geri çevirmediğini biliyoruz. Bizde başkanımızdan aldığımız bu özgünle mahallelilerimizin taleplerini karşılama şansı bulduk. En uzak mahallelerimizde bile yollar, çocuk parkları, meydanlar ve daha birçok hizmet aksamadan sağlandı. Taleplerimizi iletmek için kapısını çalmaktan hiçbir zaman çekinmediğimiz bir belediye başkanımız var. Bu seçimlerde de en yüksek oyu alarak birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inancımız tam. 5 yıl boyunca desteklerini esirgemeyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanımıza destek sırası bizde.” diye konuştular.

BAŞKAN TOK; “MUHTARLARIMIZIN DESTEĞİ GURUR VERİCİ”

“Kıymetli muhtarlarımızı ağırlamaktan ve her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik duyguları içerisinde desteklerini almaktan gurur duyuyorum” diye konuşan Başkan Erdoğan Tok; “Cumhur İttifakı Adayı olarak İlkadım’a hizmet etmeye talip olduğum günden itibaren her kesimden destek görmek sevindirici. Ancak muhtarlarımızdan destek görmek çok önemli ve özel. Çünkü muhtarlarımız bizim en önemli hizmet ortaklarımızdan. Hemşehrilerimizin taleplerini doğrudan dinleyerek bizlere ileten muhtarlarımızla her zaman uyum içerisinde çalıştık. Sık sık gerçekleştirdiğimiz toplantılar ve buluşmalarla güçlü bir birliktelik kurduk. Bu birliktelik ve kardeşlik ruhu Cumhur İttifakı ile en güçlü zamanlarını yaşıyor. Böyle önemli bir süreçte bizlerin yanında olduklarını belirten muhtarlarımıza yürekten teşekkür ederim” şeklinde konuştu.