Samsun Klas Haber

İSHAK TAŞÇI VERDİĞİ SÖZÜ TUTAR…

AK Parti Atakum Belediye Başkan A. Adayı İshak Taşçı, Çatalçam’da vatandaşlarla buluştu.

İSHAK TAŞÇI VERDİĞİ SÖZÜ TUTAR…
31 Aralık 2023 - 5:30

İshak Taşçı: Atakum yeniden şahlanacak

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Atakum Belediye Başkan A. Adayı İshak Taşçı, Çatalçam’da vatandaşlarla buluştu. Eski Çatalçam Belediye Başkanı Osman Çavuş’un da katıldığı buluşmada konuşan İshak Taşçı, “Atakumlular şunu çok iyi biliyor; İshak Taşçı verdiği sözü tutar. Söz veriyorum, Atakum bizim dönemimizde yeniden şahlanacak” dedi.

ATAKUM YENİDEN ŞAHLANACAK

Belediyeciliğin sadece çöp toplamaktan ibaret olmadığını belirten Taşçı, “Belediyecilik anlayışımızda, Atakumluların ihtiyaçları ve beklentileri her zaman öncelikli oldu. Standart belediyecilik faaliyetlerimizle hiçbir zaman yetinmedik. Şehrimizi her alanda güçlendirerek, çevre düzenlemeleri ile daha yeşil ve estetik bir görünüm kazandırmak için de çaba gösterdik. Sosyal projelerle gençlerimizin ve yaşlılarımızın hayatına dokunduk, dezavantajlı vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak adına projeler hayata geçirdik. Göreve gelirken 55 proje sözü vermiştik. 87 proje gerçekleştirerek bu sözümüzü fazlasıyla tutmanın gururunu yaşadık. Atakumlular şunu çok iyi biliyor; İshak Taşçı söz verince tutar. Bu anlamda tekrar söz veriyorum. Atakum bizim dönemimizde yeniden şahlanacak” ifadelerini kullandı.

 

MİLLETİN HİZMETİNE ADANMIŞ BİR EKİBİZ

2014-2019 yılları arasında Atakum belediye Başkanlığı döneminde Atakum’a merkezi hükümet yatırımlarını çekme noktasında önemli başarılara imza attıklarını ifade eden AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı İshak Taşçı, “AK Parti olarak, milletimizin hizmetine adanmış bir ekibiz. Yola çıkarken hedefimiz, bu şehri daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha refah bir yer haline getirmekti. İçinde bulunduğumuz toplumun değerlerine saygılı, katılımcı bir yönetim anlayışı ile şehrimizi daha ileriye taşımak için birbirinden değerli yatırımları Atakumlularla buluşturduk. İnşallah 2024 seçimlerinden sonra da ilçemize çekeceğimiz yatırımlarla Atakum’u yeniden insani gelişmişlikte zirveye taşıyacağız” diye konuştu.

 

DAHA GÜÇLÜ BİR GELECEĞE YÜRÜYECEĞİZ

Atakum’u ortak akılla, Atakumluların talep ve önerilerini merkez alarak yöneteceklerinin altını çizen Taşçı, “Bu şehirde yaşayan her bir birey bizim için çok kıymetli. Sizlerle birlikte, daha güçlü bir geleceğe yürüyeceğimize olan inancımız tam. Birlikte çalışarak, şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel ve daha refah bir yer haline getireceğiz. Hep birlikte, güzel şehrimizi daha da yukarılara taşıyacağız. Şehrimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Yerel yönetimde şeffaf, dürüst ve hesap verebilir bir anlayışı sürdürecek, her kararımızı şehrimizin geleceği açısından titizlikle değerlendireceğiz.