Samsun Klas Haber

Karaaslan’dan Video Konferans

Karaaslan’dan Video Konferans
09 Nisan 2020 - 15:48

 BU ZORLU SÜREÇTEN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan  Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı’nın katılımıyla AK Parti Genel Merkezi’nde, Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve İlçe Başkanları ile video konferans gerçekleştirdi.

Koronavirüs ile mücadelede Türkiye’nin Dünya’ya kıyasla kısa sürede aldığı tedbirleri hızla hayata geçirdiğini belirten Karaaslan, “Avrupa ülkeleri, Kovid-19 salgınının yayılmasını önlemeye yönelik kitlesel ölçekteki tedbirleri, kendi ülkelerinde ilk vakaların ortaya çıkmasının ardından geçen 39-54 günde almaya başlarken, Türkiye ilk günden itibaren harekete geçmiştir. Devletimizin, riski öngörerek hayata geçirdiği önlemler sayesinde, sosyal ve ekonomik pek çok sorunun yaşanmasının önüne geçilmiş, Bakanlıklarımız tarafından açıklanan destekler vatandaşlarımızın rahatlamasına vesile olmuştur.” ifadelerine yer verdi.

Fiziki olarak bir arada olunamasa da beraberlik ve dayanışma ruhuna uygun şekilde AK Parti teşkilatlarının vatandaşların yanında olduğunu ifade eden Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti teşkilatları olarak her dönem sorumluluğumuz farklılık gösterse de hiçbir zaman azalmamış, bu süreçte yükümlülüğümüz daha da artmıştır. Her gün yeniden şekillenen, son derece dinamik bu zaman diliminde yüz yüze olamasak da vatandaşlarımızın her daim yanlarında olduğumuzu hissettirecek uygulamaları hayata geçiriyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanmasında olduğu gibi tedbirlere uyma konusunda da teşkilatlarımızın ve partimize gönül veren milyonların örnek olacağına inanıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

“Ülkemizde alınan hayati tedbirlere katkı olmasına yönelik birliğimizi, beraberliğimizi ve dayanışmamızı güçlü tutmamız gereken bir dönemdeyiz” görüşünü paylaşan Karaaslan, “Zor zamanlarda bir arada olmanın önemini yeniden idrak ettiğimiz, dayanışmamızı zirveye taşıdığımız bir süreci yaşıyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” çağrısıyla başlatılan “Milli Dayanışma Kampanyası”na milletimizin tam desteği koronavirüs salgınıyla çok yönlü mücadelesini sürdüren ülkemizin gücüne güç katmıştır. Sosyal, ekonomik, siyasi alanlar başta olmak üzere tüm ilişkilerin yeniden tanımlanacağı, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı bir döneme giriyoruz. Bu dönemde Türkiye olarak, devletimizin kararlılığı ve milletimizin dayanışması en güçlü yanımızdır.” dedi.

“Milletimiz tarih boyunca tüm sınamaları birlik ve beraberliği ile aşmıştır.” diyen Karaaslan, “Her zorluğun üstesinden, dayanışmasıyla çıkan milletimiz, hayatımızı büyük ölçüde etkileyen salgını da aynı birlik, dayanışma ve kararlılıkla aşacak inanç, dirayet ve kararlılığa sahiptir, bu zorlu süreçten güçlenerek çıkacağız.” açıklamasını paylaştı.

Video konferans yöntemiyle yapılan toplantının faydalı ve verimli bir ortamda gerçekleştiğini aktaran Karaaslan, “İlçelerimizin sürece dair önerilerini, sahanın sesine hâkim olan teşkilatlarımızdan dinledik. Toplantımızın teşkilatlarımız, ilçelerimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile İlçe Belediye Başkanları katıldı