Samsun Klas Haber

Karaduman:’Seçimde de en iyi sonucu almak için tüm teşkilâtlarımızla birlikte çaba harcıyoruz’

Karaduman:’Seçimde de en iyi sonucu almak için tüm teşkilâtlarımızla birlikte çaba harcıyoruz’
28 Eylül 2018 - 15:09

Başkan Karaduman: Samsun’un sorunlarını çözmek için çalışıyoruz

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, “Şehrimizin sorunlarını çözmek için birlik beraberlik içerisinde bir bütün halinde çalışıyoruz. Seçimde de en iyi sonucu almak için tüm teşkilâtlarımızla birlikte çaba harcıyoruz dedi.

AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı 72. Danışma Meclisi Toplantısı ve AK Parti Çarşamba İlçe  80.  Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımlarla gerçekleşti. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, her iki programda  yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Samsun şehrinin sorunlarını çözmek için çaba harcadıklarını ifade eden Başkan Karaduman, “Bir süre önce Samsun’da Genel Başkan Yardımcımız,  Samsun Milletvekillerimiz ve büyükşehir belediye başkanımız ile toplantı gerçekleştirdik.   Aldığımız kararlar neticesinde şehrimizin acil çözülmesi gereken sorunları ile ilgili yapılacak çalışmaları ziyaret ettiğimiz  bakanlarımıza ilettik. Birlikte ve bütün halinde çalışıyoruz. Allah bu birliğinizi daim eylesin. Seçimde de en iyi sonucu almak için çaba harcıyoruz.     Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Daha fazla kisiye ulaşalım, dertlerini çözmeye gayret edelim.  Partimize hizmet etmiş ve  bundam somrada çalışmaları yürütecek teşkilat mensubu  arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Çarşamba 80. Danışma Meclisi Toplantısı’na  Başkan Karaduman’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan,  AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar,  Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen İlkadım Danışma Meclisi Toplantısı’na ise  AK Parti  Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay,  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile teskilat mensupları katıldı.