Samsun Klas Haber

Köktaş:’ İnfaz Kanunu Hayırlı Olsun

Köktaş:’ İnfaz Kanunu Hayırlı Olsun
15 Nisan 2020 - 12:27

Milletvekili Köktaş: Kabul edilen kanun hayırlı olsun

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kabul edilerek yasallaşan infaz düzenlemesi  kanun teklifine ilişkin, “Kabul edilen Kanunun ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun” dedi.

AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı İnfaz düzenlemesini içeren Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
Kanunla birlikte cezaların infazında yarı oranında indirim yapılacak. Açık cezaevinde bulunanlar 31 Mayıs’a kadar cezalarını evde çekecek. Denetimli serbestlik bir kereye mahsus 3 yıla çıkarılacak.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, konuyla ilgili olarak, “TBMM Genel Kurulunda 7 gündür geceli gündüzlü görüştüğümüz Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifimiz kabul edilerek yasalaştı. Kabul edilen Kanunun hayırlı olmasını diliyorum.” mesajını sosyal medya hesabından paylaştı