Samsun Klas Haber

Köktaş:’Onur Ve Gurur Duyuyoruz!

Köktaş:’Onur Ve Gurur Duyuyoruz!
22 Nisan 2020 - 16:14

Milletvekili Köktaş’tan 23 Nisan mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümü, Türkiye’nin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

ÇOCUKLARIMIZIN SEVİNCİNİ PAYLAŞIYORUM

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. kuruluş yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularla kutluyorum. Bugünü bayram olarak kutlayan çocuklarımızın sevincini ve heyecanını paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Milli egemenliğimizin temelleri atılırken, aziz milletimiz her yaştan ferdiyle zafere ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yolda birlik ve beraberlik içinde yılmadan mücadele vermiştir. Milli Mücadele ruhu ile 23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, kurulduğu andan bugüne kadar geçen yüz yıllık süre içerisinde devletimizin, cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. Meclisimiz bugün de kurulduğu günkü inançla, sorumluluk duygusuyla, coşku ve kararlılıkla ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyabilmek için gayretli çalışmalarını sürdürmektedir.”

ONUR VE GURUR DUYUYORUZ

Milletvekili Köktaş açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda bizler de milletvekili olarak çatısı altında olmaktan büyük onur ve gurur duyduğumuz gazi meclisimizde, aziz milletimize ve ülkemize hizmet etmek, çocuklarımıza müreffeh ve güçlü bir Türkiye bırakmak için gece gündüz demeden çalışmaktayız. Biliyoruz ki geleceğimiz de emin ellerdedir, çocuklarımız milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak devir alacakları bayrağı daha da yukarıya taşıyacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle Ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyor, TBMM’nin 100. kuruluş yıldönümünde ve başta ilk Meclis Başkanımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemâl Atatürk ve bu çatı altında görev yapmış olan, vatan, millet, bayrak ve devlet uğruna şehit düşen, gazi olan; tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum.