Samsun Klas Haber

Milletvekili Köktaş’ın Ak Parti’nin 19 Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Milletvekili Köktaş’ın  Ak Parti’nin 19 Kuruluş Yıldönümü Mesajı
14 Ağustos 2020 - 6:58

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti’nin kuruluşunun 19. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, yayımladığı mesajında şu sözlere yer verdi: “14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek başlattığı siyasi mücadelede 18 yılı iktidar olmak üzere 19 yılı geride bıraktık.
‘Yeter söz milletin’ diyerek yola çıkan AK Parti, hizmete sevdalı tüm teşkilatlarıyla girdiği her seçimden zafer ile ayrılmış ve ülkemizin 780 bin kilometrekaresini kucaklayan, 82 milyona hitap eden bir parti olmuştur.
Kuruluşundan 1 yıl sonra iktidar olan partimizin kutlu yürüyüşü milletimizin desteği ile bugünlere gelirken, ülkemizin geleceğine ipotek koymak isteyen karanlık şer odakların tüm girişimlerine ve hain darbe teşebbüslerine karşı milletimizin duası ve desteği, liderimizin dik duruşu ile yoluna devam etmiş, sağlıktan, eğitime, tarımdan, ulaştırmaya kadar her alanda büyük hizmetler ve eserler kazandırmış, destanlar yazmıştır.
Yine vesayet odaklarına son verilmiş, Türkiye değişimin, dönüşümün ve reformların adresi olmuştur. Başta savunma sanayisi olmak üzere milli ve yerli üretimde de öncülük yapılmıştır. Tam bağımsız ekonomi yolunda ise kararlılıkla yürüyoruz.
Türkiye dış politikada bölgesinde ve dünyada söz sahibi ülke haline geldi. Son 18 yılda attığı adımlar ve yaptığı hamleler ile; Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Pençe ve Barış Pınarı Harekatlarıyla desteklenmiş ve merter escort ülkemize yönelik terör tehditleri bertaraf edildi, edilmeye de devam ediyor.
Mavi Vatan’da da milli çıkarlarımızı koruma misyonunda Yerli Savunma Sanayii ürünlerimiz her zaman göreve hazır olduğunu tüm dünyaya gösterdik.
Yine bu süreçte Müslümanların içinde kanayan bir yara olan Ayasofya’nın prangaları şükürler olsun ki, 86 yıl aradan sonra kırılmış ve Ayasofya Cami-i Kebiri tekrar vakıf senedine uygun olarak aziz milletimizin ibadetine açılmıştır.
Allah’a hamdolsun Türkiye 18 yıl içinde çok önemli mesafeler kat etti ve hayal gibi görünen nice hedeflere ulaştı.
Cumhuriyetimizin 100. yılında dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olma hedefiyle kutlu yürüyüşe devam eden AK Parti, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin desteğiyle gelecek hedeflerine ulaşmak için millete hizmetkâr olmaya devam edecektir.
Bu yıl ‘Milletimizle Beraber İnandığımız Yolda AK Parti 19 Yaşında’ sloganıyla kutladığımız yıldönümümüzde şunu belirtmek isterim ki; AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne hangi ilkelere inandıysak, ülkemiz için neleri vadettiysek bunları gerçekleştirmenin ve milletimizin bize emanet olarak verdiği büyük ve güçlü Türkiye idealinin ve tarihin içinden akıp gelen milletin büyük iddiasının temsilcisi ve emanetçisi olmaya dikkat gösterdik, aynı inançla, Allah ömür, milletimiz de destek verdiği sürece Türkiye’ye hizmet sancağını daha yukarılara taşımaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşünceler içinde partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev alarak emek sarf eden AK Parti ailesine teşekkür ediyorum. Bugün aramızda bulunmayan, ahirete irtihal etmiş kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun.
19 yıl önce AK Parti’yi kurarak, her daim onur duyduğum ülkemize ve milletimize hizmet yolunda bizimde katkımızın olmasını sağlayan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum.
Partimizin 19. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize, ülkemize ve tüm dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyor, AK Partimiz’e millete hizmet yolunda nice 19 yıllar diliyorum.”