Samsun Klas Haber

Milletvekili Köktaş: Kim Ne Yaparsa Yapsın!

Milletvekili Köktaş: Kim Ne Yaparsa Yapsın!
30 Temmuz 2018 - 10:10

Milletvekili Köktaş: Tuzaklar, kuranların ayağına dolaşacak!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin İlkadım İlçe Danışma Toplantısında konuştu. Milletvekili Köktaş, “Allah’ın izni ile kim ne yaparsa yapsın, kim hangi tuzakları önümüze koyarsa koysun, bu tuzaklar kuranların ayağına dolaşacak, biz bu engelleri bir bir atlayarak güçlü Türkiye için hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım İlçe Teşkilatı tarafından Yıldıray Çınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen Danışma Toplantısına katıldı.
Teşkilat üyeleri ile selamlaşan Milletvekili Köktaş, toplantıda bir de konuşma yaptı.
Milletvekili Köktaş, “Sözlerime başlamadan önce 24 Haziran seçiminde emek veren, gecesini gündüzüne katan, işinden gücünden feragat edip sokaklarda gezen, bayrak asan, broşür dağıtan, seçim sürecinde sandıklara sahip çıkan AK Parti’mizin bir oy daha fazla alması için gayret gösteren, gönüldaşlarına, gönüllü mücadelecilerine, dava arkadaşlarımıza, tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Sizlerden Allah razı olsun.
GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ
Bizim yaptığımız iş teşkilatçılıktır. “Türkiye’nin geleceği benim geleceğimdir” diyerek hareket eden siz değerli teşkilat üyesi kardeşlerim, hiç bir menfaat, karşılık beklemeden, sevdiğimiz uğrunda çok meşakkatlere katlandığımız, ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz, dava adamı, liderimiz, başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında gecemizi gündüzümüze katıp, yağmur çamur demeden, yaz kış demeden, yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.
AK Parti; yöneticilerini değiştirse dahi, yeni arkadaşlar bu sisteme dahil edilse dahi, özünden, sözünden, hizmetinden asla taviz vermeyen bir partidir.
TÜRKİYE HUKUK DEVLETİDİR
Ancak bizden önceki olan arkadaşlarımızın bilgi ve tecrübelerinden mutlaka yararlanmamız, istifade etmemiz gerekmektedir.
Bu bilgi, birikim ve tecrübeyi de alıp, geliştirip, daha ileri noktalara taşımamız davamız, ülkemiz ve milletimize olan hizmet yolunda çok önemli olduğunu da hatırlatmak istiyorum.
Tüm Dünya bizimle uğraşıyor. Amerika’yı görüyorsunuz. Almış olduğu senato kararları ile Türkiye yaptırımlarını izliyoruz, takip ediyoruz. Bir NATO müttefiki olan ülkenin, Türkiye’ye yönelik kullanılan tehditkâr dilin kabul edilmesi mümkün değildir. Ucuz tehditlere karşı tahammülümüz yoktur. Kimsenin tehdidine de boyun eğecek değiliz. Türkiye bir hukuk devletidir ve hukuk kuralları istisnasız herkes için geçerlidir.
KİM NE YAPARSA YAPSIN!
Biz Türkiye’nin geleceğine, güçlü parlamentoya, güçlü hükümete 24 haziran da olur verdik, bu sistemi istiyoruz dedik ve o sistemin başındaki Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyoruz.
Allah’ın izni ile kim ne yaparsa yapsın, kim hangi tuzağı kurarsa kursun, kim hangi tuzakları önümüze koyarsa koysun bu tuzaklar kuranların ayağına dolaşacak biz bu engelleri bir bir atlayacağız, biz bu engellemelerden Allah’ın izniyle dimdik ve kazanan Türkiye olarak çıkacağız inşallah, diyorum ve sizleri Allah’a emanet ediyorum.” diyerek sözlerine son verdi.