Samsun Klas Haber

Mustafa Demir, Samsun’un otopark sorununu çözeceğini söyledi.

Mustafa Demir, Samsun’un otopark sorununu çözeceğini söyledi.
26 Aralık 2018 - 4:58

Otopark SorununaDemir’den Yeni Çözüm

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Demir, Samsun’da trafik ve otopark sorunu için projesi olduğunu, Samsun’da otopark sorunun kalmayacağını söyledi. Demir, atıl durumda olan Anakent İş Merkezi’nin yıkılacağını yerine katlı otopark yapılacağını Parktek’inde kaldırılacağını belirtti.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Demir,  basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demir, Samsun’un kanayan yarası haline gelen trafik ve otopark sorunu için çözümleri olduğunu söyledi.

 

OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLECEK

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Demir, “Otopark sorunu Samsun’da kanayan bir yara. Aynı zamanda trafikte aynı şekilde sorun haline geldi. 31 Mart yerel seçimlerinde halkımız teveccüh gösteripte bizi başkan olarak seçer ise, Samsun’da trafik ve otopark sorununu ortadan kaldıracağız” dedi.

 

ANAKENT İŞE MERKEZİ KATLI OTOPARK OLACAK

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Demir yol üstü otopark yerine katlı otoparkların yapılacağını açıklarken, İlkadım ilçesi Kazım Paşa Caddesinde (Bankalar Caddesi) bulunan 10 yıldır sürekli sorunlarıyla gündeme gelen Anakent İş Merkezi’nin yıkılarak katlı otopark yapmayı planladıklarını söyledi

 

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Samsun’da sürekli tartışmalara yol açan parkomat uygulaması hakkında gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Demir, “Büyekşehir belediyesinin parkomatla ilgili sözleşmesi var. Bu sözleşme bitiminde Samsun’da parkomat kaldırılacak. Bizim anlayışımızda parkomat yok. Parkomatın parası bir şey değil de orayı kullananlara eziyet oluyor. Yeni otopark alanları oluşturacağız, katlı otoparkları sisteme sokacağız, bu yüzden parkomata da ihtiyaç kalmayacak” dedi