Samsun Klas Haber

Necaattin Demirtaş İYİ Parti!de

Necaattin Demirtaş İYİ Parti!de
25 Ocak 2019 - 15:47

SAMSUN’DA MHP’DEN İSTİFA EDEN NECATTİN DEMİRTAŞ,  HİÇBİR PARTİNİN KALIBINA GİRMEM DEDİ

SONUNDA İSTEDİĞİ KALIB BULUNDU!…

 

Samsun’da MHP’den istifa eden Necattin Demirtaş, üç hilal rozetini çıkarttı, İYi Parti rozetini taktı. Necattin Demirtaş bugün İYi Parti İlkadım İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Necattin Demirtaş, İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığına yaptığı ziyarette partiye üye oldu.

31 Mart Yerel Seçimleri için MHP’den adaylık başvurusu yapan İlkadım Belediyesi Eski Başkanı Necattin Demirtaş,  aday göterilmeyince partisi  MHP’den istifa etmiş. kapı kapı başka partilerden aday olma telaşına düşmüştü.

HER PARTİ’DE ADI GEÇTİ

İlk önce Bağımsız ardından  BBP, Saadet Partisi ve son olarak İYİ Parti ile görüşmeler yapan Demirtaş en sonunda söylediklerini yalayıp yuttu, davayı unutup   İYİ Parti saflarına katıldı.

Necaatti Demirtaş  İlkadım İlçe Başkanlığı’na giderek, üye kaydı yaptırıp, İYİ Partinin rozetini taktı.

 

DEMİRTAŞ SÖZLERİNİ YALADI YUTTU!…

NE DEMİŞTİ!…

HİÇBİR PARTİNİN KALIBINA GİRMEM!

MHP İlkadım Belediye Başkanı Aday Adayı olarak katıldığı bir televizyon programında konuşan Necattin Demirtaş, şunları söylemişti: “ Duruşumla bugüne kadar doğru mesajlar verdim.  Beni yakınen tanıyan insanlar bilir. Rol falan yapmıyorum. Benim tarzım değil. Herkes beni bilir. Benim belediye başkanlığı gibi bir derdim yok. Bir duruş derdim var.  Farklı bir siyaset algısını topluma kazandırmak istiyorum.  Bir daha başkan olup olmamamın ehemmiyeti yok.  Olsak ta olur, olmasak ta olur. Bir kere yaptım. İki kere yapacağım diye bir durum  söz konusu değil. Belediye Başkanı olmak için hiçbir partinin kalıbına girmem. İnandıklarımdan bugüne kadar hiç taviz vermedim.  Yarında vermeyeceğim ” dedi.

Necaattin Demirtaş’ın bu sözlerinin ardından İYİ Partiye geçmesi MHP’liler ve Ülkücü camiadan büyük tepki aldı.