Samsun Klas Haber

O da Razı Değildi!

O da Razı Değildi!
01 Temmuz 2020 - 8:14

Başkan Demir’in hesabından o fotoğraf

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in sosyal medya danışmalarınca dün sabah twiterde paylaşılan ve altında “Mavisiyle huzur bulduğumuz şehrimiz, Samsun …Günaydın” yazılı fotoğrafın yıllar öncesine ait olması, kafalarda soru işareti yarattı.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir’in, sosyal medya danışmaları,  Sheraton Oteli ve raylı sistemin yer aldığı  fotoğrafı Samsun’a yapılan ihanete ortak olmadıklarına yorumlandı.

Bu da Samsun’da o bölgenin son çekilen görüntüsü

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in danışmalarınca sosyal medyada paylaşılan sözkonusu fotoğraf, günün konusu oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in sosyal medya danışmanlarının paylaştığı 20 yıl önceki  fotoğraf da, Sheraton Oteli ve raylı sistemin yer almamasının nedeni olarak  Başkan Demir’in  eski başkan Yusuf Ziya Yılmaz’ın Samsun’a yaptığı ihanete ortak olmam, mesajı olarak algılandı.

Samsun halkı ve STK’lar  raylı sistemin güzergahı,  otelin yer konumu ve  kat yüksekliğine karşı olması ve bu  karşıtlığa Başkan Demir’inde, gönlünün razı gelmediği olarak yorumlandı.